Kuk kuuuk! Hvor er du? ;) Derfor er her så stille!

brudekjole lilly5

Der er ualmindeligt stille herinde på bloggen for tiden, og  det har jeg det egentlig ikke særlig rart med. Men der er en årsag, en ganske enkel, men også ærlig én!

Som i temmelig sikkert ved, skal jeg giftes inden længe. Et bryllup som kommer til at stå i udlandet, og som ganske enkelt optager al min tid lige nu. Vi har et tre dages bryllup i vente, og med mig som ene mand ved roret, har der simpelthen ikke været timer tilovers. Ene mand, skal forståes på den måde, at vi jo selvfølgelig er to om vores kommende bryllup. Vi godkender og beslutter alt i fællesskab, men al benarbejdet som ligger forud, er vi altså kun én om. Jeg har tidligere arbejdet som bryllupsarrangør, wedding planner om man vil, og det giver mig et forspring, hvilket også gør alting meget nemmere og hyggeligere for os begge. Til gengæld står han klar med både opbakning og tillid (sidstnævnte i uendelige mængder;), og det skal man ikke lade sig kimse af! 🙂

Min kommende mand er ikke til alle de spørgsmål, pinteresting osv. nøjagtig ligesom de fleste (vil jeg i hvert fald vove at påstå) andre mænd. I vores hjem går vi ikke op i hvem der gør hvad mest eller mindst, vi gør hver især det vi er bedst til, og jeg lover jer at den metode fungerer! 😉 Så derfor er jeg den der arbejder på vores bryllup, og grundet den årsag, mangler jeg for tiden timer i døgnet til, f.eks. at at skabe inspirerende og spændende content at skrive om herinde. MEN, fortvivl ej, jeg savner det, og jeg lover at vende stærkt tilbage!♥

Måske vil nogen tænke, arh klap lige hesten, hvor vildt kan det være!, og det forstår jeg egentlig godt!  Men at planlægge, koordinere og ikke mindst kommunikere, en tre dages fest med love, traditioner og opfattelser på tværs af landegrænser, er rent faktisk et fuldtidsarbejde. Det er ikke noget jeg vil anbefale at gøre, hvis man forestiller sig, at det blot er en “walkover” og noget man bare lige får fikset i frokostpausen, for så bliver man i den grad overrasket og nok også skuffet! Ikke at jeg dermed vil sige, at man ikke skal gøre det hvis man drømmer om sådan en udenlandsbryllup, for det skal man klart!, og dét kommer jeg til at afsløre meget mere om. Men det bliver på et lidt senere tidspunkt. Det er nemlig noget jeg samtidig også arbejder på, og har gjort et stykke tid, men mere kan jeg desværre ikke fortælle lige nu, selvom jeg er ved at revne af iver.♥

Det næste stykke tid, kommer til at foregå i bryllupsland. Min liste er stadig lang og ufærdig, men hver dag bliver den kortere.

Jeg glæder mig selvfølgelig også til at vise jer noget af alt det jeg har arbejdet på omkring vores bryllup. Der er masser af detaljer som jeg er sikker på kan inspirere, hvis nogen måske selv er kommende brude (eller gomme;)) eller også bare nysgerrige. 🙂

Nu må jeg også tilbage til mine lister!♥ Her kommer et lille indblik i lidt af det jeg kigger på for tiden;)

 

De bedste hilsner

 

DanishEnglish