Brudepige kjoler! -Tjek!

Sponsoreret af Lilly

brudepige kjoler lilly6

Vi nærmer os bryllupsdag og nu er der også styr på brudepige kjoler!

Endnu engang har jeg fået lov at komme ind i den fine fine butik, som Lilly for nylig har åbnet i København. Det er simpelthen så fint og hyggeligt at komme her, og stemningen er bare så rolig og afslappet.

Denne gang var det ikke mig selv, jeg skulle finde noget til. Jeg har nemlig været på tur med mine fire brudepiger. Vores bryllup nærmer sig og de sidste (mange) ting krydses i øjeblikket af listen. En af dem jeg havde set mest frem til, var netop denne. At tage mine brudepiger under armen, for at finde en kjole til dem hver, som alle bliver glade i.

Nogen tror måske at man i Lilly kun finder brudekjoler, men det gør man altså langt fra. Der er masser af kjoler til alle mulige andre begivenheder, og også i den grad til brudepiger! 🙂

brudepige kjoler lilly3  brudepige kjoler lilly8 brudepige kjoler lillybrudepige kjoler lilly7

Mine brudepiger har selv foreslået og ønsket at være i den samme kjole, noget der faktisk kom lidt bag på mig. Jeg tænkte at det var sådan noget, at nogle brude, propper ned over hovederne på sine brudepiger, kun for at få det perfekte billede til bryllupsbogen.? Det vigtigeste for mig var og er, at de alle føler sig godt tilpas og pæne i deres kjoler. Man kan jo altid farvekoordinere, hvis det skal komme an på det. 😉 Men som lidt i den omvendte verden, fik jeg ikke rigtig lov til at sige det imod, og derfor endte de med at blive enige om den samme kjole, og så endda en af mine favoritter.♥ Det bliver så fint, og hver eneste af dem, så så smukke ud i den. Jeg glæder mig nu endnu mere til at se dem alle i deres fine kjoler. Det begynder snart at blive svært at vente! 😉

Her kommer lidt stemning fra vores dag. Jeg røber ikke hvilken en af kjolerne de har valgt, men man har selvfølgelig lov at gætte! 😉

brudepige kjoler lilly1 brudepige kjoler lilly2 brudepige kjoler lilly5

Hilsner fra bryllupsland

 

 

 

 

DanishEnglish