Opskrift på rabarberkage med marcipan og hvid chokolade! MUMS!

rabarberkage hvid chokolade

Rabarber sæsonen er over os. Det kalder naturligvis på rabarberkage og desserter!♥

Sidste år plantede jeg min første rabarber, og i år er den allerede tre gange så stor. Det bertyder jo kun én ting, nemlig at der er en masse rabarberkage og andet lækkert i sigte! 🙂

Når jeg skal lave desserter eller kage med rabarber, så har jeg af en eller anden mærkelig grund, helt vildt svært ved at beslutte mig for, hvad jeg skal lave. Jeg bruger næsten mere tid på at beslutte mig, end på at lave kagen eller desserten. Det er lidt skørt, men det var det samme sidste år. Der er jo egentlig heller ikke rigtig noget at sige til det, rabarber desserter er bare nogle af sommerens allerbedste!

Årets første høst, blev til denne meget lækre klistrede rabarberkage med marcipan og hvid chokolade. Hvis du spørger mig, så er det en kombination der bare kalder på sommer!♥

Det er ikke min egen opskrift, (apropros førnævnte, kan det være svært at vælge), men da jeg kom forbi denne opskrift af Ditte Julie, måtte jeg simpelthen prøve den. Nogle gange laver jeg om på opskrifterne, hvis det ikke er mine egne, andre gange holder jeg mig helt til dem. Jeg har næsten holdt mig helt til Dittes opskrift, jeg har kun ændret én ting. -Dobbelt op på rabarber! Den smagte fantastisk, så man kan jo forsøge sig med begge hvis man har lyst. Opskriften finder man i hvert fald via dette link!

Og så kan jeg jo egentlig godt begynde at tænke over hvad næste høst skal blive til?? 😉

rabarberkage opskrift2

rabarberkage hvid chokolade1
edf

rabarberkage opskrift rabarberkage hvid chokolade3 rabarberkage opskrift hvid chokolade

Rigtig skøn Pinse til jer alle:)

De bedste hilsner

DanishEnglish