DIY: Hjemmelavet Mors dags blomst!

Sponsoreret af Panduro Hobby

mors dag blomst

Har du husket mors dag? Det kan godt nåes endnu! Det er på søndag d.13 maj, og står du måske og er en smule idéforladt, så kig lige med her!♥

Her kommer mit andet bud på en både budgetvenlig og også personlig ting, som alle mødre vil blive glade for. Man går vist sjælendt galt med en fin blomst, men det gør det bare lidt hyggeligere, hvis det er en man selv har lavet, eller måske rettere sat sammen. 😉

Vi er jo i den grad ramt af sommervejr i disse dage, så derfor tænkte jeg at min Mors dags blomst i år, skulle være en rigtig sommerlig en af slagsen. Jeg er fuldstændig skudt i de nye granit urtepotter fra Panduro Hobby. De findes i to størrelser og er så fine begge to. Jeg har valgt at bruge den lille, som passer perfekt til den meget sommerlige sommerfugleblomst, som jeg har fundet til min mor. ♥

Det er nemt at gå ned i blomsterbiksen og købe en smuk buket, og det er der bestemt intet galt i, men det er altså også næsten ligeså nemt at lave denne personlige og fine blomst selv. Alt det kræver er din (eller din mors) yndlingsblomst, en granit urtepotte, lidt snor og så en lille hilsen på et planteskilt. Nedenfor billedet her, er der direkte link til alle produkterne.

Mors dag blomst diyGranit urtepotte // Vandkande // Chalk marker // Tavle skilt // Jutesnor

diy mors dag panduro hobby mors dag diy blomst Mors dag panduro hobby blomst diy blomst mors dag

Glædelig Mors dag til at skønne mødre på søndag♥ Og god dag til jer alle!♥

De bedste hilsner

DanishEnglish