Protein choko shake! Med god samvittighed:)

powershake choko protein

Jeg sad lige og fik sådan lyst til en lækker choko shake. Så derfor, i køkkenet med mig! 😉

Helt ærlig, der er jo bryllup i vente, og jeg vil som alle andre, gerne være den smukkeste og bedste udgave af mig selv, lige præcis den dag.

Jeg spiser sunde og gode måltider hver eneste dag. Det gør vi hele familien, det er en livsstil og det vil og kan vi ikke leve uden. Når det så er sagt, så er jeg måske også jordens største slikmund. Eller måske er det ikke det rigtige ord, for jeg spiser egentlig ikke slik. Men kager og mørk chokolade, dét kan jeg køre ind i en lind strøm. Ja så er det altså sagt! 😉

Men tilbage til choko shaken. Fordi vores bryllup altså begynder at rykke ganske tæt på, så har jeg været i køkkenet for at lave en lækker choko shake, som ikke behøver at give dårlig samvittighed. 😉 Det blev til en protein choko shake, uden raffineret sukker, tilsat vanilje proteinpulver. Det er sådan en shake der smager som en rigtig god chokolade milkshake, men den er lavet på alt andet end is og chokolade. Og så til opskriften:

Til to protein choko shakes skal der bruges:

  • 2 bananer
  • 1 håndfuld mandler
  • 3 dl. mandelmælk
  • 1 spsk rå kakaopulver
  • 1 spsk honning
  •  4-5 isterninger
  • 1 scoop vanilje protein pulver

Alle ingredienserne kommes op i en blender på samme tid. Blend det hele sammen til shaken er blød og fri fra klumper. Et Voilá og så er der serveret! ♥

powershake choko power choko shake protein shake choko

Cheers my dears. Og fortsat skøn aften til jer alle♥

De bedste hilsner

 

DanishEnglish