Den nemmeste DIY! Når strygemærker gør dig til den sejeste person i verden!

diy jeans strygemærker outfit

Okay, hvis du vil vide hvordan du bliver dagens mor i skysovs, så læs videre her! DIY til alle mødre!

Måske den nemmeste DIY du nogensinde vil komme ud for, er lige her! Det allerbedste ved den er, at hvis du har børn, så vil den her bringe dig ind på en klar første plads, indenom alle andre mulige kandidater, til titlen “den bedste mor”! Trust me, jeg taler af erfaring! 😉

Fidusen hedder strygemærker. Hvadenten du skal rede et par slidte jeans fra den sande død, eller den lidt kedelige bluse i skabet skal peppes op, så er strygemærker svaret! Det hele startede med at Romeo havde et par ret fede jeans, som han havde slidt hul på ved knæene. Det er nøjagtig hvad der sker når man går i børnehave, og engang imellem sker det også på rekordtid. Vi var faktisk lidt kede af at skulle kassere dem, og så var det jeg kom på en idé. Et ældgammelt trick, som man på ingen måder bør undervurdere.

Med denne løsning kan man jo næsten argumentere for, at vi både reder planeten OG samtidig spare penge! Så er der jo faktisk ikke noget dårligt over det! Vi genbruger og gør ovenikøbet tøjet endnu sejere! Jeg kan ligeså godt sige det som det er! -Vi har nu et mindre lager af strygemærker herhjemme. Der er hundredevis af fine, sjove, flotte og seje mønstre og figurer på hylderne i Panduro Hobby.  Der er både noget at finde til børn og voksne, og de kan selvfølgelig bruges på al tekstil. Altså også tasker, sko, puder osv.

diy jeans strygemærker panduro

Alt man skal bruge er et strygemærke og et strygejern. Der står en meget fin udførlig beskrivelse på pakkerne, men jeg kan også sagtens hurtig komme med den her. 😉 Man lægger strygemærket på det sted hvor man ønsker at det skal sidde. Her holder du strygejernet over et par sekunder. For at det skal kunne tåle maskinvask, skal du sikre dig at limen (som sidder på bagsiden af mærket), er klistret helt tæt til tøjet. Det gør du ved bagefter, at vende vrangen ud og dermed stryge på bagsiden af strygemærket.

Er du blevet nysgerrig på dette lille trick, så kan du se et udpluk af alle de fine strygemærker fra Panduro lige HER!

diy jeans strygemærker flamingo diy jeans strygemærker

OOTD (Outfit of the day) til en fin lille pige!♥

De bedste hilsner

DanishEnglish