Harry Potter Studio! -Hvis du vil opleve ægte magi! / WAUW!

harry potter hogwartsexpress

Har du (allerede) fået for meget Harry Potter, så spring bare dette indlæg over! 😉 Ikke at jeg vil anbefale dig at gøre det, men det skal selvfølgelig være fair! 😉

Jeg har netop været et par dage i London, hvor jeg blandt andet skulle hente min brudekjole. Vi kommer tættere på den store dag, og selvom der på flere måder stadig er lidt vej endnu, så begynder det også stille og roligt at blive virkeligt! 🙂

Men det er slet ikke bryllup, at det skal handle om nu. Jeg var i London med min veninde, og vi havde flere ting på programmet. En af tingene var at besøge Harry Potter Studio, som ligger lidt udenfor London. Følger du med på min instagram profil, har du sikkert også set nogle klip og et par billeder derfra, for ærlig talt, var det virkelig svært ikke at dele den stemning der var der.

Jeg elsker hele universet omkring Harry Potter. Fortællingerne er intet mindre end fantastiske, både på film og i bøgerne, hvis du spørger mig. Det eneste dårlige der er at sige om det hele er, at det desværre ikke eksistere i virkeligheden, okay kald mig bare en nørd, det kan jeg godt leve med! 😉 Jeg er ret overbevist om, at man ikke ligefrem behøver at være en nørd, for at blive begejstret over dette studio. Det er virkelig en hel særlig stemning der lever her. Det er meget tæt på magisk, at vandre rundt imellem de originale scener og kulisser, som har været brugt i de forskellige film. Både børn og voksne går måbefulde rundt, der er vitterligt ikke noget at sige til, at hver evig eneste dag bliver udsolgt.

Jeg kan fortælle så meget, og det har jeg på mange måder også lyst til, men jeg synes også, at man skal have lov at opleve det fra egen synsvinkel, så jeg vil alligevel ikke sige så meget mere. Men hvis nogen skulle sidde og være lidt i tvivl om, hvad det egentlig er for noget, så kan jeg fortælle at det netop er lige præcis her, hvor mange timers optagelser er foregået forud for de 8 Harry Potter film. Daniel radcliffe aka Harry Potter og de andre, har filmet her i 10 år, de har gået i skole her, og egentlig brugt størstedelen af deres liv indenfor disse murer, og så får man som sagt lov at opleve de rigtig kulisser, props osv. som f.eks. Hogwarts Expressen, og ja alt det andet, som du ser på billederne herunder.

Få et sneak peak her, og gør så dig selv den tjeneste at opleve det selv! 🙂

harry potter studio2 harry potter hogwarts expressharry potter universe9harry potter hogwarts skole harry potter hogwarts2harry potter universe1   harry potter studio1 harry potter fede dame harry potter sove salharry potter hogwarts5harry potter universe3 harry potter hogwarts1 harry potter universe2 harry potter hogwarts2harry potter diagonalstræde

Har du mon fået lyst til at rejse til London nu? 😉

Magiske hilsner ;)))

DanishEnglish