Opskrift på min yndlings choko chiagrød!

choko chiagrødchoko chiagrød opskrift

En af mine yndlingssnack for tiden er Chiagrød. Den blev især vækket til livs, da jeg i Spanien -meget overraskende- fik den bedste chiagrød jeg nogensinde har smagt!

Faktisk har jeg aldrig selv før forsøgt mig med choko chiagrød, men efter den jeg fik der, har jeg selvfølgelig været nødt til at lade mig inspirere.

Det er der kommet denne meget lækre choko chiagrød ud af, som selvfølgelig både kan bruges til morgenmad og bestemt også mellemmåltid eller snack, når der skal hygges! 😉

Det eneste man skal være opmærksom på, når man laver chiagrød er, at man skal sætte tid af til, at chiafrøene skal stå i blød. Det skal de helst natten over, men kan man slet ikke vente, går det også at lade dem stå i nogle timer.

Jeg har toppet min chiagrød med friske øko hindbær, banan og kakaonibs. Det kan man jo gøre som man har lyst til:)

Til to portioner skal du bruge:

  • 4 spsk chiafrø
  • 2,5 dl. mandelmælk
  • 1 spsk rå kakaopulver
  • 1 tsk. honning
  • 1/2 banan

Sådan gør du:

Rør chiafrø, mandelmælk, kakaopulver og honning sammen. Kom det hele i en beholder med ekstra plads, for grøden bliver større i takt med at chiafrøene blødes op. Stil den på køl, gerne natten over. Chiagrøden er egentlig færdig, men man kan søde den lidt med en halv moset banan. Kom tilsidst din ønsket topping på, og så er der kun tilbage at nyde din nye yndlings chiagrød! 🙂

choko chiagrød hindbær chokolade chiagrød opskrift chokolade chiagrød

Bon appetit ♥

De bedste hilsner