Postkort fra vores ferie her i Spanien

ferie spanien leaGodmorgen til jer alle:)

Her kommer et lille postkort fra skønne Spanien. Solen skinner og her er, som altid, bare dejligt! Dagene er lange, sådan er det med ferie, vi kigger ikke rigtig på klokken, og hvis ikke vi oplever, så hygger vi bare. Det bliver faktisk ikke bedre!♥

Vi er altid kommet meget i Spanien, vi har gode venner som bor her, og vi har bestemt en kærlighed til det her sted. Vi har tit talt om at rykke teltpælene op, for at slå os ned her, om ikke andet, så bare for en periode. For mig handler det om at leve mens man kan og mens man har livet, og alt nyt og uvant er eventyr i mine øjne. Hvem ved mon hvad livet vil bringe?? 🙂

Men denne gang bor vi hos Mikkels søster Linse, som er flyttet herned og netop har åbnet et Bed and Breakfast. Et virkelig fint sted, som da bestemt får mine anbefalinger.♥ Hun bor i et andet område end hvor vi plejer at komme, et sted der ligger lidt oppe i bjergene, så det er helt fantastisk at se andre steder end dem vi allerede kender.

Vi er kun i starten af april, så derfor er det ikke rigtig sommer her endnu. Men temperaturerne ligger alligevel på et par og tyve grader, havvandet er stadig køligt, men man kan sagtens springe i poolen. Tænk engang kun ca. 4 timers flyvning fra Danmark. Det er altså fantastisk, jeg er vild med det.♥ Jeg tror faktisk at jeg er født til at være under varmere himmelstrøg, jeg er altid lidt i mangel af D-vitamin, undtagen når jeg har været på ferie eller når solen har været god ved os derhjemme. 🙂

Nå men altså, dagen skal i gang.  Her kommer lidt feriestemning og så er vi på vej ud af døren.!

ferie spanienspanien ferie mikkel ♥♥♥

ferie chiagrød-Det var så den bedste choko chiagrød jeg har smagt til dato! Jeg skal hjem og forsøge at efterligne den! Wow!

 

Varme solskinshilsner fra

 

 

 

DanishEnglish