Hvordan går det med din kropsholdning?

Annonce MyPosture

Idag skal det handle om kropsholdning, for det er faktisk noget som er yderst vigtigt, og noget som man i virkeligheden bør skænke endnu mere opmærksomhed.

Det er det i hvert fald for mit vedkomne, for jeg må ærligt tilstå, at det ikke er noget jeg rigtig har spekuleret i. Men det kan være en stor fejl og også komme til at få konsekvenser. Vidste du at dårlig holdning er den hyppigste grund, næst efter den klassiske forkølelse, til lægebesøg og fravær fra arbejdspladsen?! -Det kan godt være man ikke lægger mærke til ens dårlige kropsholdning mens man er ung og smuk, men din krop vil huske dig for det! Og så skal der altså betales tilbage, og det kan meget vel blive dyrt!

Jeg har derfor (selvfølgelig) sagt ja til at teste en holdningskorrigerendet-shirt fra MyPosture. Jeg er ikke klar over om jeg rent faktisk har en dårlig holdning. Umiddelbart vil jeg ikke mene det, men der er ingen tvivl om at jeg gerne vil vide det, og hvis jeg har, så gøre noget ved det!

Jeg er netop gået igang med at bruge min t-shirt. Det er dog stadig lidt for tidligt, at bedømme hvad den gør for mig. Men udfra de mange, meget fine anmeldelser MyPosture har fået på trustpilot, så har jeg egentlig ret høje forventninger!

En af fordelene ved t-shirtsne er også, at man kan have den på under sin normale bluse. Den sidder nemlig helt tæt til kroppen og strammer ovenikøbet også lidt ind, så man kan sagtens, og med fordel;), tage den på under sit normale tøj.

Det her er iøvrigt hvad man siger om god holdning: Med god holdning aktivere du din krop langt bedre – alt fra din vejrtrækning til fordøjelsen forbedres drastisk. At rette sig op og holde en god holdning hjælper dig med at få mere energi, være mere produktiv og med til at reducere stress.  Udover det, så signalerer noget så simpelt som at rulle dine skuldre tilbage og holde din ryg ret, selvsikkerhed, tilstedeværelse og engagement, noget man jo vil få brug for i mange situationer. En god positur får dig til at se både yngre og mere attraktiv ud!

Ja så er der vist ikke mere tvivl om at det bør prøves. T-shirtsne kan fås både til kvinder og mænd og i flere størrelser. Inde på siden er der også en måleguide, som hjælper dig frem til den rette størrelse. Du finder t-shirten lige HER! Med min rabatkode får du 20% på dit køb de næste 30 dage. Koden er LEA20, og den skal du blot bruge ved betaling.

De allerbedste hilsner