En lille påskegave! / 30 dages gratis abonnement hos Mofibo

Annonce for Mofibo

mofibo lea hvidt

Mofibo er underholdning lige ved hånden, til både store og små her i påsken.

Påskeferien er enten godt igang, eller også står den lige for døren, i hvert fald for de fleste mennesker. Jeg har før talt om Mofibo i forbindelse med ferie, og det er altså fordi jeg synes, at det er en genial ting at have med sig, eller blot hygge sig med ved lejligheder, som giver tid til ro og hygge.

Jeg elsker selv at læse bøger, men det kan være svært at finde tiden til det, når man f.eks. har små børn som jeg, men der er en måde at komme dette “problem” til livs på, nemlig Mofibo!. Til dem som ikke kender til Mofibo, så er det en app med tusindevis af e-bøger og lydbøger.

mofibo lea hvidt1

At læse en bog på en skærm eller at lytte til en lydbog, er anderledes end at læse en rigtig bog, men det giver mulighed for så mange ting, som man aldrig ville kunne med en almindelig bog. Lydbøger kan man jo lytte til allesteder, når man f.eks. gør rent, eller er ude og handle, og allerbedst også selvom det er mørkt. Der er mange fordele, blandt andet den, at man til hver en tid kan få fat i en ny bog, præcis når man ønsker det!

Vi rejser snart en tur på ferie og i den forbindelse har jeg allerede gemt en masse bøger i mit arkiv, som jeg kan læse sammen med ungerne. En af favoritterne er serien om Dino. Vi har allerede læst flere af dem, og de næste er selvfølgelig linet op i kø. ♥ En anden bog jeg også tror bliver et stort hit, er den om Sallys far, der er flere af dem, som selv jeg synes lyder temmelig sjove! 😉

Til mig selv har jeg overvejet, om jeg skulle kaste mig ud i at lytte til Fifty Shades. Jeg var for nylig inde og se 3’eren, dog uden at have set 1’eren og 2’eren, så måske jeg skulle forsøge mig med starten af historien.?

Har i nogle gode forslag til nye bøger jeg bør læse eller lytte til? ♥ Jeg er ikke selv helt vildt opdateret på den front! Gamle men gode forslag er selvfølgelig også altid velkomne. 🙂mofibo lea

Det er jo ikke uden fordel at jeg har lavet dette samarbejde med Mofibo. Jeg har nemlig fået lov at dele en super rabatkode med jer, som giver 30 dages gratis adgang til alle Mofibos bøger. Rabatkoden hedder LH2018. Koden varer indtil d.15 april 2018, og tilbuddet gælder kun nyoprettelser. Det er da egentlig bedre end et påskeæg hva’!? 😉

Så har jeg blot tilbage at sige, rigtig god påske til jer alle♥

De bedste hilsner