DIY: Fin og enkel påskepynt

Sponsoreret af Panduro Hobby

Nå, så er vi altså ved at være klar til påske. Nu også med hjemmelavet påskepynt.♥

Vi går på påskeferie idag, eller børnene gør, og jeg har selvfølgelig en masse forskellige påsketing vi skal lave. En af tingene bliver helt klart at male påskeæg. Det har vi gjort de sidste par år, og det er bare så hyggeligt. Vi slipper dog for at puste æg, da Panduro Hobby, har så mange alternativer, ja de har selv rigtige æg som allerede er pustet, genialt!.

Men den første påskenpynt jeg har lavet i år, er med disse to meget fine glasampeller. Da jeg så dem, vidste jeg at jeg straks måtte have dem med hjem, for dem kan man virkelig lave meget fint med. Denne DIY er meget nem og tager ikke ret lang tid at lave. Her nedenfor kan man se hvad jeg har brugt af materialer. Alt er selvfølgelig fra Panduro Hobby. 😉

DIY påskepynt

Jeg gik i haven og fandt en lille gren som jeg brækkede til, så den kunne passe ind i glasampellen. Jeg har brugt en limpistol til at lime uldkuglerne på, og til at lime dem sammen i bunden af træet, for at holde pinden. Den fine guldæg med den lille påskekylling har jeg først malet og bagefter “tatoveret” med sådan et scrap-on motiv. -Det fås også i Panduro, jeg glemte bare at få det med på billedet.♥

Jeg kunne jo have lavet ti mere af disse, jeg synes virkelig de er fine. Men næste DIY, som er på programmet, er som fortalt at male æg. Jeg har lidt forskellige ideer, og så skal jeg også vise jer de æg jeg lavede sidste år, dem er jeg stadig helt skudt i! 😉

     

Se lige denne lille buket! Den her blomst kunne meget nemt gå hen og blive en af mine absolut favoritter! Er den ikke bare smuk!♥

God påskeferie til alle jer der også har det nu og god weekend til alle jer andre.♥

De bedste hilsner

DanishEnglish