Bryllupssnak! Nu om brudesko…

chiara-bridal-silver

“Life can be tough sometimes, i know!” Det handler om brudesko idag! ♥

Dette indlæg er til dem der har lyst til at høre om bryllupssnak. Jeg skal jo giftes inden længe, så derfor fylder det naturligvis en hel del i vores liv lige nu. Vi har styr på det meste! Min brudekjole er der (næsten) styr på, men jeg har ikke helt fundet mine sko endnu. Jeg har nogle ideer og også et par favoritter, men jeg har langt fra valgt endnu.

Jeg er begyndt at kigge lidt mere efter inspiration, og der var det jeg tænkte, at jeg da ligeså godt kan tage jer med! Hvem ved måske i har nogle input jeg kan bruge.. ♥ Der er flere kriterier at opfylde i forhold til den brudesko jeg vil vælge, og så er min plan også at være praktisk og finde en sko som jeg vil komme til at bruge efter brylluppet også! Ja man kan jo ligeså godt være det samtidig ikke. 😉

Jeg har kigget på en masse forskellige typer sko, og jeg har forsøgt at sætte dem lidt ind under kategorier. Jeg kan godt afsløre at et par af mine favoritter er i blandt! 😉

Fly on the wings of love

Hvis jeg skal være helt ærlig, har jeg faktisk et par af disse fra Sophie Webster. Jeg har dem i rose-gold og jeg synes de er SÅ flotte, MEN jeg har aldrig haft dem på! Jeg købte dem til en stor gallafest vi var til sidste år, jeg havde bare glemt at tænke på, at jeg skulle have en lang kjole på med blonder. Jeg ville simpelthen hænge fast, hvis jeg havde dem på til denne kjole. Øv øv.. Det er selvfølgelig vingerne der trækker opmærksomheden, og også det jeg falder for, men de går altså bare ikke til alting.

brudesko1 brudesko25

Klassisk og meget fint

Hvem synes ikke at disse klassiske Valentino sko er flotte? Jeg er i hvert fald vild med dem. Jeg har et par som jeg fik af min kære kommende mand, og der er ikke så meget andet at sige end at jeg er vild med dem! Coco Crystal kollektionen fra Sophie Webster er så fin og enkel. De går til så mange ting, og findes både i flere farver og højder. Det er et rigtig godt bud på en fin brudesko hvis du spørger mig! ♥

brudesko24 brudesko21

 

Enkelthed med smukke detaljer

Disse sko minder meget om hinanden og så samtidig slet ikke. En helt almindelig fin og enkel sko, som så lige er blevet peppet med meget fine detaljer. Jeg synes de begge to er rigtig flotte.

brudesko3 brudesko29

 

En dusk som man kan husk’!

Ej jeg kunne simpelthen ikke lade være med at bruge denne overskrift som kategori. Sorry! 😉 Da jeg så disse sko fra Jimmy Choo, sagde jeg SOLGT! Da jeg så så prisen på ca.12.000 kr, tænkte jeg lige lidt mere. Jeg elsker smukke sko, men ikke på samme måde når de er så dyre! Jeg synes de er så flotte og meget specielle, og kommer de på udsalg kan det også godt være… Indtil da tror jeg bare at jeg er lidt for nærig! 😉

brudesko6brudesko2

Krystaller, glimmer og glamour!

Disse tre sko har lige dét der ekstraordinære, som de fleste andre sko ikke har. Disse sko vil man lægge mærke til og jeg synes at de er møg flotte allesammen. Mange vil nok sige at de er ret vilde, og det vil jeg også sige, men er de for vilde?? Naaarh, ikke til den rigtige kjole og rigtige stil!

brudesko4brudesko7brudesko22

Jeg synes jeg har nogle rigtig fine bud på meget smukke brudesko lige her. Man har vel mest af alt lyst til at sige, èn af hver tak! 😉 Jeg er faktisk rigtig spændt på hvad jeg ender med. Der er simpelthen så mange spændende ting ved at skulle giftes!♥ 😉

Mange mange glade hilsner

 

4 kommentarer

 • Signe

  Årh. Jeg ville ønske jeg skulle giftes igen, det er bare så fantastisk en tid med planlægning, og ikke mindst forløsningen på dagen <3

  Du ved det sikkert godt, men kan ikke lade være med at tænke på, at mange af de smukke sko i indlægget, overhovedet ikke ser komfortable ud. Tænk at du skal have dem på i 12+ timer 🙈

 • Mette

  Da jeg købte brudekjole snakkede vi faktisk sko, og jeg er en glimmer pige – men hun synes jeg skulle finde nogle sko hvor jeg var sikker på at kjolen ikke ville sidde fast i skoen. Så det er et af mine krav 😊

 • Maria

  Smukke sko du har fundet! Christian Louboutin har en hel bridal kollektion med blå inderside til “the something blue” 😃 De er bare så smukke, og der er noget til enhver stil og brud.

  • Lea Hvidt (author)

   Jeg må kigge lidt nærmere på det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *