Nye tasker og unik rabatkode til mine læsere:)

Sponsoreret links

Nå så er det vist ved at være tid til lidt selvforkælelse piger!♥

En masse nye taskekollektioner er kommet ud og jeg kan nemt finde op til flere, som ville passe ganske godt ind i mit klædeskab. 😉

Vi har en del rejser i den nærmeste fremtid, og når nu der ikke er behov for pusletaske og al den oppakning længere, så synes jeg at det må være tid til at forkæle mig selv lidt. Jeg har den fine kuffert fra Malene Birger, som jeg er rigtig glad for, og jeg kunne godt tænke mig en håndtaske som kan matche den lidt. Hvilken én skal jeg mon vælge? Jeg synes det er lidt svært… VERY BIG problems, ikke sandt 😉

Hvad er jeres favoritter? Skal man vælge noget med farve her til sommeren måske?

Måske behøver man slet ikke at skulle vælge. I hvert fald har jeg fået lov at dele en rabatkode med jer på 15% på alle taskerne hos Boozt.com. Rabatkoden hedder Leahvidt15 og den gælder idag d.19/3 og imorgen d.20/3.

Der er jo ingen grund til at spilde tiden, så jeg har kun at sige “God Shopping”!♥

1. Rebecca Minkoff // 2. By Malene Birger // 3. Rebecca Minkoff // 4. Karl Lagerfeld // 5. DAY ET // 6. Phillip Lim // 7. By Malene Birger // 8. Love Moshino // 9. By Malene Birger // 10. Ralph Lauren //     11. Ralph Lauren

 

De allerbedste hilsner