Opskrift på de lækreste Æble/kanel kugler! / Sundt slik på en fredag:)

 æble:kanel kuglerSå blev det fredag igen, og det skal da bestemt fejres med disse Æble/kanel kugler. NØJ, de er gode!

Jeg havde sådan lyst til noget lækkert, men for en gangs skyld, noget andet end chokolade eller noget med chokolade i.

Altså jeg er jo typen der sagtens kunne overleve på en øde ø, hvis bare jeg har chokolade. Men engang imellem må man forny sig lidt, eller i hvert fald forsøge sig med noget andet end det vante. Æble og kanel er i sig selv en virkelig god kombination, og det tænkte jeg, at man også måtte kunne lave noget sundere dessert eller snack med. -Det kan man! Der er nemlig kommet disse virkelig lækre og smagsfulde Æble/kanel kugler til verden, eller Energy Balls, som de også kaldes.

De er super gode til børn, både til fredagsguf eller som snack i madpakken. De er mindst ligeså gode til de voksne OG så tager det højst 10 minutter at lave dem. Jeg er ret overbevist om at i vil takke mig for denne opskrift, jeg siger det bare! 😉 Så her kommer den!♥

æble:kanel kugler opskrift

Til ca. 15 kugler skal du bruge:

  • 1/2 revet æble
  • 8 medjol dadler
  • 1 tsk kanel
  • 1 dl mandler
  • 1 spsk chiafrø

Sådan gør du:

Riv det halve æble på et rivejern. Fjern stenene fra dadlerne og start med at blend dem for sig. Når de er blandet sammen til en cremet konsistens, så tilføjer du resten af ingredienserne. Blend det hele sammen et par minutter til mandlerne er hakket i fine stykker og til massen er blandet godt sammen.

Tril 15 mellemstore kugler og drys let med kanel henover dem. Hvis de er lidt for klistrede, så er det en fordel at komme dem i køleskab, så de kan sætte sig lidt.

Så er der kun tilbage at sige velbekomme♥

æble:kanel kugler1æble:kanel kugler2æble:kanel kugler4æble:kanel kugler3

Dejlig weekend til jer alle, håber den må blive god og hyggelig!♥

De allerbedste hilsner