Om der er forår i luften eller ej! / Hyggelig DIY for børn

Sponsoreret af Panduro Hobby

diy forår fuglehus1Om der er forår i luften eller ej, så har vi i hvert fald besluttet at vi vil byde den velkommen.

Og er der noget mere forårsagtigt end, at høre fuglene synge og se dem flyve rundt mellem træerne. Det kan der næsten ikke være. Derfor har vi fundet et par fuglehuse frem og haft malerbluserne på. Vi har gjort vores for, at den hyggelige fuglekvidren finder vejen hertil.

En af vores absolut yndlingsting at lave herhjemme er, at male. Så når der er et formål med det, så er der altså fest og farver. Sådan helt bogstavligt talt! -Begge kiddos hopper og danser nemlig i takt til “Jubii, jubiii”, når de ser pensler og maling i farvandet. Lidt ligesom andre børn måske ville gøre, hvis de fik en is. (Samme dans forekommer iøvrigt også, når mine får is, så de er ganske som andre børn). 😉

Vi har derfor også malet fuglehuse og foderbræt før, men nu har vi gjort det igen. Så nu er det altså det tredje og fjerde fuglehus (hvis ikke man tæller alfens hus med. Se hvor sødt det er lige Her!), som hænger fint i haven. Der skulle altså snart være rig mulighed for en mindre fuglebesætning herhjemme… vi venter spændt! ♥

forår fuglehuse forår fuglehuse panduro forår fuglehuse1 forår fuglehuse diy forår fuglehuse2

Alle materialerne er fra Panduro Hobby. Og hvis nu du er lidt hurtig, så kan du faktisk nå at få 20% på hele dit indkøb, såfremt du bruger min rabatkode som er lea20. Den gælder til og med d. 18 marts, når du handler i webshoppen.

Fuglehusene findes via linket Her! og Her! Den fine forårs udendørsmaling findes via linket Her!

diy forår fuglehus  diy forår fuglehus2

Dette er også en perfekt ting at lave i påskeferien, som jo står lige for døren. Vi må se hvad vi kan finde på når nu vi allerede har været igang. 😉

De allerbedste hilsner

DanishEnglish