Happy Helper til en sjovere hverdag for os! / Rabatkode til jer!

Annonce Happy Helperhappy helper 2

Det er mandag, det er en ny uge, og det er bare lidt sjovere, når de der tunge og kedelige hverdagsting, ikke hænger tungt over ens hovede.

Jeg skal gerne være ærlig og fortælle, at jeg da ikke synes, at rengøring og sådanne ting, er det sjoveste jeg kan finde på! Det skal selvfølgelig gøres, for det er heller ikke sjovt at at leve i noget som er beskidt og ikke i orden. Men jeg føler at min tid, min temmelig dyrebare tid, specielt med min familie, bliver spildt, når den skal gå med en moppe og en støvsuger i hånden. Jeg vil allerhelst være fri!

Derfor får vi også hjælp til rengøring, så vi kan bruge den tid der ellers skulle have været brugt, til nogle andre hyggelige og mere værdigfulde ting. Det er en mulighed, som man kan vælge at benytte sig af, eller man kan lade være! Vi vælger at gøre det, fordi vi hverken er specielt gode eller hurtige til at få det ordnet selv, og fordi det er en prioritering som passer til os.

Jeg kender mange som går og overvejer at få hjælp til rengøringen, og jeg må bare sige, at alle dem der vælger at gøre det, har det ligesom os. -Det er en befrielse og selvom det koster nogle penge, så er det det værd. Det er vigtigt at pointere at jeg taler ud fra eget perspektiv, der er helt sikkert andre der er bedre til det og ikke har problemer med at få ordnet tingene selv. -Begge dele er helt ok! ♥

MEN, til dem som går og tænker og som i hvert fald godt kunne tænke sig at prøve det af, så har jeg lige nu en fantastisk mulighed, som jeg kan dele med jer.

happy helper1

Vi er begyndt at bruge Happy Helper, som er et rengøringsfirma, der differengerer sig lidt fra andre rengøringsfirmaer. Det er en online platform, hvor man selv kan gå ind og booke sin rengøring og samtidig selv vælge sin Happy Helper/ rengøringshjælp. Det er super smart og meget nemt, og samtidig kan man være sikker på at få den samme happy helper hver eneste gang. På den måde ved man, hvordan rengøringen bliver fra gang til gang, hvilket er rigtig rart.

Jeg har fået lov at dele en rabatkode på 30% til alle mine læsere og følgere. Den hedder Happy Lea og den skal man blot bruge ved bookingen. Så går du og overvejer at få rengøringshjælp, så er det nu du skal slå til. ♥

Der er altså ikke noget bedre end at komme hjem til en rent og velduftende hjem! 🙂

happy helper

Jeg ønsker jer alle en fantastisk god uge!

De bedste hilsner