Opskrift på skøn eksotisk smoothie / Breakie to-go!

Exotisk smoothie1

Kender i det der med at man ryger ud af døren om morgenen, uden at have nået morgenmaden?

Det sker jo, når man har travlt enten med børn, job eller noget helt tredje. Det er bare lidt fjollet, for morgenmåltidet skal jo kickstarte dagen, så maven er fyldt og kroppen og hovedet er frisk.

Denne smoothie er hurtig at lave, den indeholder få, men gode ting, og så kan den med fordel laves aftenen inden, så chiafrøene rigtig kan trække vædde til sig. Chiafrø er jo rig på proteiner, så denne smoothie kan lifefrem betegnes som en powersmoothie.

Ananas og kokosmælken giver det eksotiske strejf. En rar følelse og smag oven på denne kulde vi har befundet os i den seneste tid! 😉 -Hvis man ikke bryder sig om den meget karakteristiske smag, som kokosmælken jo har, så kan man nemt bytte den ud men en anden mælk, f.eks. mandelmælk eller rismælk.

Exotisk smoothieOg så til opskriften.♥ Til en smoothie skal du bruge:

  • 2 dl. kokoksmælk
  • 1 dl. vand
  • ca. 100 gr. ananas
  • 2 spsk chiafrø
  • 1 avocado
  • evt. en tsk honning

Rør kokosmælken rundt, så den tykke kokosmælk i toppen, bliver blandet med den tynde kokosmælk i bunden. Kom alle ingredienserne i en blender, og blend et minutstid til der ikke er flere stykker af ananas. Kom smoothien på køl natten over, eller drik den med det samme. Bare du nyder den! ♥

Exotisk smoothie4 Exotisk smoothie3 Exotisk smoothie2  Exotisk smoothie5

Bon Appetit!♥

De bedste hilsner