Derfor laver jeg Fotobøger!

fotobog fotobøger1

Jeg tager mange billeder. Alt fra rejser, til begivenheder og mindeværdige hverdagsting, tager jeg billeder af.

Der går nærmest ikke en dag, hvor jeg ikke har haft et kamera fremme, og det betyder selvfølgelig også, at jeg har rigtig mange billeder liggende på min computer. Jeg elsker at se på dem og bladre tilbage i tiden og i minderne, men det sker ikke rigtigt når de kun ligger på en computer.

Derfor har jeg, i en del år efterhånden, lavet fotobøger. Jeg har både lavet dem om nogle af de rejser vi har været på, men også andre ting, og selvfølgelig også en meget detaljeret årbog fra børnenes første år. Jeg elsker at se i disse bøger og vi gør det rigtig ofte!♥

fotobog fotobøger2

En af de ting jeg rigtig godt kan lide med fotobøger er, at at man kan skrive tekst til billederne, som man ikke kan i et almindelig fotoalbum. Man kan fremhæve de bedste billeder og sætte siderne op, så de fortæller en historie. Disse fotobøger er virkelig en tur tilbage i minderne, og for mig betyder de mere end de fleste ting vi har derhjemme.

Havde jeg ikke lavet alle disse fotobøger er jeg faktisk ikke sikker på, om jeg rigtig havde husket hvor små vores børn egentlig var en gang! Det er virkelig sjovt at se, hvor meget der er sket med dem for hvert år. (Altså ved Mikkel og jeg er der selvfølgelig ikke rigtig nogen forskel at spore, det er klart!) 😉

fotobog fotobøger4

Jeg er også blevet spurgt ind til disse bøger flere gange, og jeg kan kun give den største anbefaling. Man bliver virkelig glad for dem!

De er ikke svære at lave, nogle hjemmesider er selvfølgelig mere overskuelige at bruge end andre, og er det første gang man skal lave en fotobog, kan det selvfølgelig godt være en fordel at vælge en som ikke er al for avanceret. Hertil kan jeg anbefale Capty.dk. De har også en smart software der gør, at man kan lave fotobøger direkte fra Facebook eller Instagram, og de har et stort udvalg af forskellige type bøger.

fotobog fotobøger5  

Så hvis du ikke lige ved hvad du skal foretage dig her i weekenden, så har du her en glimrende idé! ♥

God lørdag til jer alle 🙂

De bedste hilsner

DanishEnglish