Brudekjole! / Tid til kjoleprøvning

Sponsoreret af Lilly 

brudekjole lilly3

Tiden nærmer sig og stemningen tager for alvor til.

En af de helt store ting ved et bryllup, for de fleste brude, er brudekjolen. Det er det helt bestemt også for mig. Jeg har mange billeder i mit hovedet og jeg ved hvad jeg ønsker mig og drømmer om. Sådan næsten i hvert fald. For samtidig er det så utroligt svært, at tage den endelig beslutning og vælge kjolen!

Faktisk har jeg ikke prøvet ret mange kjoler, men jeg har prøvet meget forskelligt. Det har jeg gjort med vilje, for at være helt sikker på det jeg skal vælge! Og det har været det helt rigtige at gøre for mig!

For nogle dage siden var jeg inde hos Lilly, som har åbnet ny, stor og meget smuk butik i København. Med mere end fire meter til loftet og et helt specielt venligt team af personale, befinder man sig lige pludselig i en yderst rummelig og fantastisk forretning.

brudekjole lilly brudekjole lilly1Vi startede med en lille snak om lidt praktisk, efterfulgt af lidt om mine tanker og drømme, og så strøg personalet ellers rundt, og fandt en masse fine kjoler frem. Der blev skænket varmt at drikke og vi blev placeret ved et stort prøverum, så der var plads til at være lidt privat under “seancen”.

Foruden brudekjoler, men stadig bryllupsrelateret, har Lilly også tøj til brudebørn og brudepiger. Jeg spottede en temmelig fin brudepigekjole må jeg nok sige, så den glæder jeg mig til at vise mine brudepiger. ♥ Og så slår det mig igen, hvor vildt og fantastisk det hele er, med alle de mennesker vi holder af, som skal være en del af vores fest! Det begynder at blive svært at vente! 😉

brudekjole lilly6brudekjole lilly2

 

Det er meget specielt at prøve brudekjoler og mit bedste råd er, at nyde det hele mens det varer. Det er en ganske særlig ting at opleve, og jeg forestiller mig at det er noget, man vil huske tilbage på langt ud i fremtiden.

Jeg kommer ikke til at røbe mere omkring min kjole og det jeg vælger eller måske har valgt! 😉

Men derimod vil jeg give min varmeste anbefaling til alle kommende brude, om at kigge forbi Lilly. De har noget til en hver smag og størrelse, for ikke at tale om accessories. Det er næsten svært at komme tomhændet derfra.

brudekjole lilly5

 

Det var en lille smule fra bryllupsland og alt fra mig idag. ♥

God dag og aften til jer alle.

De bedste hilsner

 

DanishEnglish