Stemning fra vores Fastelavnsfest!

Vi holdt (lidt forsinket) fastelavnsfest i weekenden, og endelig kom tønden op at hænge! 😉

Det er jo et par uger siden, at vi gik i krig med dette mesterværk af en tønde, og lige siden har den stået og bare ventet på at skulle i brug. VI har i hvert fald ventet! 😉

fastelavnsfest8

Romeo og Rosa-Lia havde inviteret venner til at slå katten af tønden, og efterfølgende fastelavnsboller og lidt hygge. Tre, fire timer fløj afsted og alle hyggede sig, og spiste sig til halvdårlig samvittighed i fastelavnsboller og kager. -Nøjagtig hvad der er på sin plads indimellem! Men hvis jeg må ha’ lov at rose mig selv, så smagte det også virkelig godt. Specielt mine mini chokoladecupcakes!, som jeg faktisk har lavet flere gange før, men mærkeligt nok aldrig delt opskriften på. Men den kommer her en af dagene. -Jeg bliver helt sulten efter dem, bare af at skrive om dem, de er virkelig gode! Mmm♥

Nok om kager, det vender jeg som sagt tilbage til. Fastelavn betyder jo udklædning og vi alle fire klædte os derfor ud. Rosa-Lia skulle have været hjemmelavet hest, men jeg må indrømme at jeg for første gang gav op! Jeg sprættede op og syede om flere gange, så jeg endte med at gå hen og blive helt irriteret på det, og det gad jeg simpelthen ikke bruge min tid på. Så derfor røg den i skraldespanden og hun blev dermed til Klokkeblomst i stedet. Et helt ok alternativ!♥

Jeg var blæksprutte, og hvis jeg selv skal sige det, så var det en udklædning der passer helt perfekt til mig! Og iøvrigt også den billigste jeg kunne finde. WIN WIN! 😉 Mikkel var Gru fra filmen Grusomme mig, jeg synes ikke han behøver mere introduktion, den udklædning var så morsom! Valget stod mellem den og Shrek, men da vi ikke kunne finde nogen maske til Fiona (som jeg så skulle have været), så var det ikke så sjovt alligevel. Romeo ville være drage eller krokodille, så vi klikkede den sejeste drage hjem, vi overhovedet kunne finde på nettet.

fastelavnsfest3 fastelavnsfest10fastelavnsfest15 fastelavnsfest13 fastelavnsfest12fastelavnsfest6 fastelavnsfest7

♥♥♥

Kagetid…

Fastelavnsbollerne er de samme jeg også lavede sidste år (og sidste uge) ;). Jeg ændrede dog lidt på dem og kom hjemmelavet vaniljecreme i i stedet. De blev ret gode! Opskriften på bollerne finder du via dette link Her! 
fastelavnsfest14fastelavnsfest5fastelavnsfest1

Hold ud, opskriften på disse, verdens bedste chokolade cupcakes, lander imorgen! 🙂

De bedste hilsner

DanishEnglish