Ingen comeback! / Slut på en karriere i verdensklasse!

kessler comebackJeg er blevet spurgt mange gange om, hvordan jeg har det med det, og jeg har besluttet at give mit svar her.

Som det ikke gik ubemærket hen, offentligegjorde Mikkel igår, at hans karriere definitivt er slut! En beslutning der har været umådelig svær at træffe, og som heller ikke var skrevet ind i planerne. Men ikke altid går tingene som man ønsker og forventer, og det kræver sin mand og kvinde at være i stand til at sande! Det har Mikkel formået og det er også derfor, at han nu takker af!

Forestil dig at have trænet dig op på absolut topniveau, på nærmest rekordtid, tage på træningslejr for at markere dette, og så lige hér blive fældet af en ond sygdom, som sætter dig selv og hele dit spil i stå! Det er ubeskriveligt og det er ikke fortjent, bestemt ikke i denne sammenhæng! Men det er hvad vi har måtte igennem! Først og fremmest at få vores mand og far 100% på benene igen, og så herefter at se i øjnene, at al den tid og kræfter som har kostet dyrt, ender med at være et stort tab. Alting skal startes forfra igen, ingen paycheck for alt det der er blevet knoklet for, blot et tur tilbage i vognen.

Mikkel og jeg har oplevet denne “tur” lidt på hver vores måde. Jeg har aldrig lagt skjul på min holdning til sporten. Den er barsk, den er vild og jeg kan ikke se eller forstå meningen med det! Boksning er, når alt kommer til alt, en kontrolleret slåskamp og den medfører skader på alle niveauer, kortsigtet og langsigtet. Derfor har jeg aldrig været fan af at Mikkel skulle i ringen! Jeg har støttet ham, for det er det han har villet og det han kan, men tænk engang hvis han skulle ende som en af de uheldige! Mikkel har selv sendt modstandere på hospitalet efter en kamp. Det har han dog aldrig selv oplevet, men jeg kan slet ikke bære bare tanken! Så derfor er det selvfølgelig også en lettelse for mig. Det er en lettelse, at det kapitel nu er slut! Men det er også en lettelse at Mikkel er kommet hertil mentalt!

Mikkel har på ingen måder mere at skulle bevise! Han er den største i dansk boksnings historie uden sammenligning, og han har bragt Danmark på verdenskortet op til flere gange. Når vi rejser i udlandet bliver han stadig gratuleret af folk fra andre lande, som er ved at falde bagover af, at stå ansigt til ansigt med manden Himself! Og de har ret! Fem gange verdensmester ryger ikke i glemmebogen så let! Det er noget af nogle bedrifter at kunne skrive på sit CV, og det ved vi alle omkring ham og vigtigst af alt også Mikkel selv!

Jeg er lettet over at vi omsider sætter punktum. At vores liv nu går andre veje, og ingen ved rigtig hvorhen endnu. Vi ved at vi skal samme vej og vores første skridt bliver om kort tid som mand og kone. Det er ret vildt at kunne sige at man gifter sig med verdens sejeste mand, er det ikke? -og så endda uden at lyve! Alting bliver godt herfra, eller det fortsætter herfra!♥ 😉

Tak for al opbakningen!♥

mikkel kessler lea hvidt -Dette billede er fra Mikkels sidste kamp, og jeg er hemmeligt (næsten 3 måneder) gravid med vores søn-

De bedste hilsner

DanishEnglish