Hvis du har børneeksem eller andet eksem inde på livet så se her!!!

Annonce for Ducray

Jeg har sagt ja til at teste denne eksembehandlende creme fordi, at Rosa-Lia, ligesom rigtig mange andre børn, lider en lille smule af Atopisk eksem også kaldet børneeksem. Rosa-Lia er på ingen måder hårdt ramt, hun har aldrig kløet og er heller ikke irriteret af det. Men det er rigtig mange andre børn, og voksne for den sags skyld, og det er faktisk en af de overvejende grunde til at jeg har sagt ja til at være en del af denne kampagne.

Jeg er klar over at jeg er et talerør som når ud til mange mennesker, og når et nyt og unikt produkt som dette kommer på markedet, så vil jeg naturligvis gerne være med til at sprede ordet. Det som denne creme kan er, at behandle, reparere og begrænse hyppigheden af eksemudbrud.

Jeg kender flere børn som kløer sig til blods og det er frygteligt og hjerteskærende at være vidne til. Jeg er stor fortaler for specialkost, når det kommer til problemstillinger som disse, men jeg er også klar over at det kan være svært, specielt for børn at holde sig indenfor strikse rammer. Derfor er det genialt at denne creme Dexyane MeD, fra Ducray, kan lindre kløe og reducere inflammationens intensitet, altså de røde plamager og irritation. Derudover behandler cremen også tørhed samtidig med at den hæmmer bakteriespredning.

Udover at Dexyane MeD kan bruges til behandling af Atopisk eksem, så virker den også mod kontakteksem og kronisk håndeksem. Den har ialt tre funktioner imod disse tre typer eksem.

 1.         – Den kan bruges alene som førstegangsbehandling ved milde eksemudbrud. –73% mindre efter 8 dage.
 2.         – Den kan bruges i kombination med topikale kortikosteroider ved moderate til alvorlige eksem udbrud – hurtige resultater efter 3 dage.
 3.         – Den kan bruges som opfølgende behandling til topikale kortikosteroider – begrænser hyppigheden af udbrud: 83% færre udbrud efter 15 dage. 

Det er ikke et lægeordineret middel, hvilket vil sige at man kan købe den i håndkøb på apoteket samt webapoteker. Det er en gel-creme, som danner en ultrahydrerende barriere og som ikke fedter på samme måde som en typisk fed creme vil gøre. Dette er speciel rart i forhold til brugen hos børn, som ofte ikke kan lide at blive fedtet på huden. Cremen må bruges på spædbørn over 3 måneder, og den kan både bruges i ansigtet og på kroppen 1-2 gange dagligt.

Jeg har i samarbejde med to andre bloggere som ligeledes har eksem inde på livet, lavet denne video, hvori vi fortæller om blandt andet erfaringer og gode råd i forhold til denne creme. Du kan se videoen herunder.

De bedste hilsner

5 kommentarer

 • Mattias Green Adamsen

  Yderst spændende læsning. Især med alt det her anti inflammatoriske fokus der er i øjeblikket.

  Er det en naturlig creme eller er det medicin der kan have bivirkninger? 🙂

  • Lea Hvidt (author)

   Hej Mathias,
   Det er ikke en naturlig creme, men den er til håndkøb, så den er ikke lægeordineret og dermed heller ikke medicinsk. 🙂
   Der er mange der har rigtig meget glæde af den, det kan jeg bare sige:)

 • Randi

  Jeg er meget glad for på din datters vegne, at hun ikke har kløe eller føler irritation på grund af atopisk eksem – men har hun så egentlig eksem? Jeg er selv ramt af atopisk eksm i invaliderende grad og kender derfor til en hel anden side af et liv med atopisk eksem. Derfor bliver jeg lidt ked af det, når jeg oplever, at den sygdom, der har sat dagsordenen totalt for mit liv, bliver fremstillet som et problem, man knapt nok mærker og som er pærelet at løse med en tube håndkøbscreme. Dette er ikke en kritik rettet mod dig – jeg ønsker bare at gøre opmærksom på, at atopisk eksem findes i flere grader og kan være rigtig, rigtig slemt.

  • Lea Hvidt (author)

   Hej Randi, jeg er ked af at høre du er så hårdt ramt!
   Jeg er selvfølgelig klar over at der er forskellige grader, som med så mange andre ting! Men denne creme er udviklet til håndkøb og kan afhjælpe på vores niveau og også for dem der er hårdere ramt. Det er det jeg skal gøre opmærksom på med denne opgave 🙂
   Når det så er sagt, er det kommet meget positiv feedback fra dem der har brugt cremen, så måske du kunne give den et forsøg. 🙂
   Det er i hvert fald et tilbud som er kommet på markedet:)

 • Lise M. Nielsen

  Jeg har faktisk prøvet cremen Dexyane MeD på begge mine børn og på min datter virker den udemærket, mens den næsten er helt virkningsløs på min søn. Vi har været igennem et sandt hav af cremer, så det er altid en positiv overraskelse, når man støder på en creme, der rent faktisk virker. Derfor kan jeg klart anbefale andre at prøve den. For det handler i høj grad om at prøve sig frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DanishEnglish