Så blev det februar og tiden er kommet til en masse ændringer!

LeahvidtJeg har ventet længe på en masse ændringer her på bloggen, og endelig er tiden kommet! 🙂

Jeg har besluttet at jeg vil gå “solo” og ikke længere vil ligge i et blognetværk, så derfor er jeg altså ikke at finde hos hverken Blogly eller Bloggers Delight mere. Det er en konstellation som passer meget bedre til mig og de drømme jeg har for hele dette univers.

Til gengæld har jeg fået den sejeste agent Stine, som står i spidsen for Smash Influencers og vi to er et super team! Derfor kan det nok forståes at jeg er glad og, som jeg har fortalt før, meget spændt på alle de ting der kommer til at ske i det her år. Jeg har flere projekter igang, som der bliver arbejdet hårdt på, og jeg kan næsten ikke vente med at kunne fortælle mere. Indtil da, kan i kigge lidt rundt her på bloggen, som har fået et helt andet udseende og som også har fået nogle flere og andre funktioner. Jeg er selv ret vild med resultatet! 😉

Hende der skal have æren for alle de nye billeder herinde, er Fotograf Mette Lyck. Mette er så sød og hammer dygtig, og jeg har efterhånden brugt hende til en del ting! Hun har faktisk også en rabatkode kørende lige nu, og den kan bruges indtil 31. marts. Læs mere om alt det i mit tidligere indlæg lige HER!

Og så et spørgsmål til alle jer, som følger med og læser min blog.

Er der noget i savner herinde?, noget der kunne blive bedre, eller nemmere for jer at navigere rundt i? -Fortæl endelig i en mail eller i kommentarfeltet herunder, hvis i har noget på hjertet som jeg kan gøre bedre. ♥

God fredag og weekend til jer alle:)

De bedste hilsner