Fastelavn! / De allerfineste kostumer!

Indeholder reklamelinks

fastelavn1

Fastelavn er mit navn! Årets sjoveste børnefest er lige om hjørnet, og jeg har fundet stedet hvor du finder hundredevis af de allerfineste kostumer!

Vi er i fuld gang med fastelavns forberedelser herhjemme, og i år holder vi for første gang vores egen fastelavnsfest. Forestil jer lige hvor meget vi glæder os! 😉

En af de allervigtigeste ting er selvfølgelig udklædningen, og jeg kan ligeså godt sige det som det er, det er møg svært at vælge! Vi har sågar været ude i om vi kan tillade os at lave kostumeskift, meen det er måske også lige i overkanten! 😉 Men vi har endelig valgt og vi kan næsten ikke vente til det bliver fastelavn nu.

Vi har fundet vores kostumer hos et sted der hedder temashop.dk. De er danmarks førende shop inden for udklædning og det er selvfølgelig også derfor, at man kan finde udklædning til alle her, både store som små, og som det ses er der sågar også til de firbenede familiemedlemmer.

Shoppen er inddelt i kategorier, så det er nemt at navigere rundt, men du finder udklædning til babyer lige Her!, større børn lige Her!, til kvinder Her! og til mændende Her!

Så er der vist kun tilbage at sige sæt igang! 🙂

OG bliv hængende, der kommer mere fastelavn, stemning og tips og tricks!♥

De bedste hilsner

 

 

DanishEnglish