Det må være den vildeste restaurant!

miami-bartong4

Dette udtryk illustrerer rimelig godt den reaktion der falder en ind, hver eneste gang der serveres en ret eller blot en drink på denne restaurant.

Vi er hjemme igen fra vores ferie i Miami, og selvom vejret ikke var helt så overbevisende hele tiden, så oplevede vi alligevel en hel masse! Blandt andet var vi forbi den mest tossede, vilde og ekstraordinære (kan man vist roligt sige) restaurant, på opfordring af en af mine søde følgere, endnu engang tak!♥

Stedet hedder Barton G, og den eksisterer to steder. Der er en restaurant i LA og så er der en i Miami. Egentlig valgte vi at besøge stedet, mest for at imponere børnene, og gøre det lidt sjovt og anderledes for dem at spise ude. Men det var ikke kun dem der blev imponeret!

Vi startede alle fire med at få en velkomstdrink. Altså bavianerne fik hjemmelavet lemonade og mikkel og jeg fik to forskellige drinks. Jeg valgte en af deres signaturdrinks, en anderledes variation af den velkendte Martini. Den hed Boudalishious og her ser du hvorfor! 😉 miami-bartong2 miami-bartong5

Alt hvad man bestiller på denne restaurant, enten ryger, bobler, lyser, popper, skal klippes op elller noget helt syvende. Hver ret har sin egen lille præsentation, nogle mere kreative og forbløffende end andre. Jeg fik f.eks. en fisk til hovedret. Den kom i en pose på en potteplante bakke (eller hvad sådan en hedder), og her kom tjeneren men noget der lignede en hækkesaks og klippede posen op. Den fisk var en af de bedste jeg har smagt!

miami-bartong-Min fiskeret og mig med en gulerod i munden;)-

miami-bartong1

dsc_2299miami-bartong3

miami-bartong9 miami-bartong8

Desværre havde vi ikke plads til dessert, og det er virkelig desværre. For jeg ville elske at vise jer noget af det. For det så, om muligt, endnu vildere ud end forretterne og hovederetterne. Næste gang sørger jeg for at gemme lidt plads!;)

Så altså.. Er du i Miami eller LA, så gør dig selv den tjeneste at besøge Barton G. Det er en oplevelse for alle og maden er fantastisk!

De bedste hilsner

underskrift

DanishEnglish