Tanker om at få (flere) børn..

lea-hvidtDen anden dag havde jeg en snak med min søn, og det fik mig til at spekulere over nogle ting.

Han misforstod en samtale og konklusionen var, at han pludselig troede, at jeg havde en baby i maven. Begge vores børn er vilde med små børn, og kunne de gøre det, havde de helt sikkert også bestilt en til at ligge under juletræet til jul.

Jeg fortalte ham så, at jeg altså ikke havde nogen baby i maven, og så brød hans verden sammen. Han græd og blev inderligt ked af det og skuffet.

Den episode satte nogle tanker igang, og jeg har valgt at dele det i min klumme idag i BT. Du kan læse den via linket HER!

Ps. Den stol jeg sidder i her fra Sack It, og som jeg har skrevet netop dette indlæg i, kan man lige nu vinde på min Instagram profil @leahvidt.

underskrift

5 kommentarer

 • Marianne Lønborg Knudsen

  Nåeee lille mand 💙 😢
  Så “sæt igang” mom & dad 👈👏👏👏👏

 • Marianne Lønborg Knudsen

  Nåeee lille mand 💙 😢
  Så “sæt igang” mom & dad 👈👏👏👏
  Og godt skrevet i din klumme 👌😍

 • Jean

  Jeg er helt enig.. Jeg har haft to ufrivillige aborter. Den ene gang vidste jeg, at jeg var gravid men ikke anden gang. Jeg blev lige ked af det begge gange for jeg ønskede at få børn så MEGET..!! Jeg har i dag to børn. Den første var 4 år om at melde sin ankomst og jeg var bange for at miste hele graviditeten p.g.a. den første abort.. Nummer 2 kom ganske uventet fordi det havde været så svært at blive gravid men det var også et ønskebarn. Jeg har aldrig ønsket et bestemt køn men håbet på et sundt og rask barn. Jeg tænker at de forældre der har haft let ved at få børn måske er mere tilbøjelige til at foretrække et bestemt køn. Hvor dem der kæmper for at få børn bare gerne vil ha’ at der snart kommer et barn. Jeg ved det ikke.. Det er bare en tanke.. Men jeg er sikker på at ALLE elsker deres børn uanset hvor lang tid de var var om at få dem..😃

 • Julie

  Kære Lea
  Tak for dine indsigtsfulde og velskrevede blogindlæg (og klummer).
  Jeg nyder at læse med!
  Hilsen Julie

 • Tutti

  Du har så det og hvor er det bare så godt skrevet👏 jeg har selv haft 14 ufrivillige aborter og vi har i dag opgivet…men når der så er sagt, priser vi os lykkelig over at få lov til at prøve at få et barn. Vi er i dag beriget med en skøn datter på 12år Rosa❤❤ Jeg kan sagtens genkende til det du skriver med at et barn er et mirakel uanset køn❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DanishEnglish