Når to verdener mødes!/ Stranddag

Sponsoreret indholdmiami-strand

Jubii endelig blev det stranddag. Solen kiggede frem sådan helt for alvor, og vi har NYDT en dag på stranden.

Jeg er blevet helt overrasket over hvor smuk og ren stranden og vandet er her. Hvis man bare står med ryggen mod byen og kun kigger ud over havet, så er det fuldstændig som at være på en bounty strand. Vandet er hel tyrkisblå og gennemsigtigt, og sandet er nærmest hvidt og helt fint uden en eneste sten. Romeo og jeg fandt også en lille krabbe da vi legede i sandet. Det er lidt ligesom at to verdener mødes lige her. Jeg er godt klar over at jeg efterhånden har solgt Miami temmelig godt, men jeg er altså ret VILD med det her sted!

miami-strand4 miami-strand6

Som alt andet er stranden også helt vildt børnevenlig. (Det er jo sådan nogle ting der betyder noget når man nu rejser med børn). De har sågar lavet en “sandakasse” fyldt op med sandlegetøj til ungerne. Nu har jeg alligevel rejst rundt i store dele af Verden og besøgt temmelig mange strande, og det har jeg dog alligevel aldrig set før. De kommer iøvrigt også med gratis kolde vand, dette er selvfølgelig fra hotellet vi bor på, men stadig, det har jeg heller aldrig oplevet før.

Der mangler faktisk ikke rigtig noget her, altså det skulle da lige være en isvogn til børnene og en vogn fyldt med kølige Pina Coladas til os andre, men var det sådan, var vi muligvis aldrig kommet hjem, så det er nok meget godt! 😉

miami-strand2miami-strand5 – One Sangria Please! 😉 –

miami-strand7

Nå ja, hvis der nu skulle være nogen der har lagt mærke til min bikini på disse billeder, så kan jeg fortælle at den er fra CHANGE! 😉

De bedste hilsner

underskrift