Miami er kærlighed og “happines” / Postkort

miami-lea-hvidt3♥♥♥

Det gode ved at vågne kl.5.30 er, at der er rig mulighed for at få arbejdet og skrevet på lidt indlæg, inden resten af holdet vågner. Hvis ikke jeg havde de her stille timer alene, så ved jeg faktisk ikke rigtig, hvornår jeg ville få tid til at sidde med computeren. Så derfor er mit jetlag kombineret med det a-menneske jeg altid har været, en hel fin kombination.

Jeg prioriterer at holde ferie med min familie, uden de store tanker vedrørende arbejde, og vi nyder alle timerne sammen. Jeg synes dagene går ufatteligt hurtigt, men når jeg så ser hvad hukommelseskortet fra kameraet rummer, så forstår jeg pludselig meget bedre! 😉

Det er som fortalt min første gang i Miami, og jeg kan godt li’ det her! Det er USA, så alt er åbent hele tiden og ingenting mangler, slet ikke spisesteder. Men her er også rigtig børnevenligt. Rigtig mange steder er børn helt gratis, eller også koster de kun et symbolsk beløb, og så er der bare plads til dem allevegne. Der er fine legepladser, ja det gælder faktisk både til børn og voksne. Det er populært at træne her. Der er konstant nogle der løber, ruller eller står på skateboard og selvfølgelig er der også udendørs træningsplads. Jeg er vild med Miami, vejret er bare ikke noget at skrive hjem om lige nu, så derfor undlader jeg det! 😉

miami-lea-hvidt6 miami-lea-hvidt7 -The swingkings are in town!-

miami-lea-hvidt8 miami-lea-hvidt5 miami-lea-hvidtmiamimiami-lea-hvidt2♥♥♥

Nogle gange er det svært at lade være med at dele noget fra det ‘private album’, men der er så meget ferieglæde i de her billeder, så jeg kan ikke lade være!♥

De allerbedste hilsner

underskrift

DanishEnglish