En lille opdatering fra Miami

dsc_1641

Vi nyder ferien her i Miami. Vi er stadig lidt ramt af jetlag, eller nogen af os er, men det betyder bare at vi får ekstra meget ud af dagen.

Der er flere af jer der spørger til vejret, og det er fint, men ikke som det plejer at være. De første dage har været lidt kølige, men det bliver bedre fra nu. Igår aftes var i hvert fald til korte ærmer og vejrudsigten lover 26 grader idag, så vi kan høre at stranden kalder på os!;)

Jeg har været så glad for de mange bud på, hvad vi bør opleve og se. Tusind tak for hjælpen! Vi har bestemt flere af tingene i tankerne. Jeg har selvfølgelig også selv googlet lidt, og igår morges var min mission at finde et godt øko sted at spise. Jeg fandt det! 😉 Det hedder Lilikoi Organic Living til jer der også skal besøge Miami. Et hyggeligt og skønt sted at spise morgenmad, det har mine anbefalinger.miami-organic

♥♥♥

Lille dejlige Rosa-Lia har været lidt sløj de sidste par dage, men det ser ud til at have vendt nu. Rigtig god timing når nu vejret indbyder til lidt flere eventyr. ♥ Romeo bliver ved med at spørger efter krokodillerne, så en tur til everglades er en af de næste ting på programmet. Og jeg giver ham ret, det lyder SÅ mega spændende! 😉

miami-kaerlighed-organic

De bedste feriehilsner

underskrift

DanishEnglish