Når man har en travl hverdag! / Lækre færdige måltider.

Annonce for Den Grønne Slagter

tulip-faerdige-maaltider

I en travl hverdag, måske med karrierer og/eller børn, kan det være svært at få tid og planer til at gå op i en højere enhed.

Når man samtidig gerne vil leve sundt og have noget ordentligt mad, så kunne det være rart med lidt hjælp indimellem, eller i hvert fald noget forsimplet i forhold til forberedelse og tid. 

Min hverdag er ganske vist meget varierende, ikke to dage er ens, men stort set alle dage har en lang to-do liste. Jeg er selvstændig og jeg har mange projekter igang, derudover træner jeg også en masse og foruden det, og allervigtigst, er jeg jo mor. Når jeg mixer disse ting har jeg brug for god brandstof, for at få det hele til at lykkes, og den kommer altså fra det mad jeg spiser.

Min største udfordring ligger i frokosten midt på dagen. Det er egentlig ligemeget om jeg er på farten eller sidder hjemme foran computeren, det er det der med at afbryde arbejdet midt på dagen, for at få noget at spise, som kan stresse mig lidt. Jeg kan ofte godt savne en færdigret eller noget andet nemt og hurtigt, men når det samtidig skal være sundt og god mad, så bliver det hurtigt en udfordring.

Men det har Den Grønne Slagter altså formået at finde en god løsning på. De har nemlig lanceret 2 nye måltider, som er sunde og fyldt med grøntsager – og så er de helt fri for E-numre. Retterne er på frost, så derfor er de en oplagt plan B i fryseren til de travle dage, eller bare de tidspunkter hvor man er tom for ideer og i mangel af tid. Måltiderne kommer i to forskellige variationer, der er en ret som er med kylling og proppet med proteiner, og så er der en ret til dem der gerne vil have et sundt måltid uden kød.

Den ene ret er med masser af protein, i form af kikærter, kylling, kål toppet med en lækker krydderurter gremolata (pesto) med citron og hvidløg. 

tulip-faerdige-maaltider1

Den anden ret er uden kød, men med masser af smag. En thai inspireret ret med sprøde grøntsager i en mild karry/kokossauce med basmatiris.

tulip-faerdige-maaltider4

Jeg har forsøgt mig med begge retter. De er meget forskellige men smager rigtig godt begge to. Hvadenten man er til kød eller hellere vil have et måltid som er kødfri, så er der altså noget til alle dem der gerne vil leve lidt sundere, uden at gå på kompromis med god smag!

Begge måltidspakker kan iøvrigt købes i Bilka, Meny, Kvickly og Super Brugsen.

Så er der vist kun tilbage at sige Bon Appetit! 😉

tulip-faerdige-maaltider6

De bedste hilsner

underskrift

 

DanishEnglish