Den sejeste idé når man rejser med børn! / Den ultimative Rejsetaske!

I samarbejde med Panduro Hobbydsc_1390

Jubiii, vi er snart at finde under lidt varmere himmelstrøg. Vi flygter fra det danske vejr, til fordel for sol og varme.

Men, vil man have sol og godt vejr på denne tid af året, skal man jo rejse langt. Det kan godt være lidt kedsommeligt, uanset om man er lille eller stor.  Sådan har vi det i hvert fald. 11-12 timer i en flyver er bare ikke det mest spændende, men sådan er det jo indimellem, og så må man få det bedste ud af det!

Vores børn er to og fire år. Altså med andre ord, i en alder hvor der skal ske noget, gerne sådan jævnt gennem alle døgnets vågne timer. Det er på ingen måder uforståeligt, men for at gøre det mest hyggeligt for os alle, har jeg erfaret at en god rejsetaske er en kæmpe hjælp!dsc_1363

Jeg var i Panduro Hobby igår, ganske vist for at finde nogle sjove hobby ting til turen, men jeg var ikke klar over, hvad der i virkeligheden stod og ventede på mig! Jeg havde planlagt at lave en lille box til begge unger, med tegneting og andet sjov de kan få en masse tid til at gå med. En genial idé og tanke fra min side, hvis du spørger mig, men nogle andre kloge hoveder har også tænkt den tanke, og se lige her hvad jeg fandt! En kuffert propfyldt med ALLE de ting jeg overhovedet kunne have tænkt på.

Den lille kreanørd, som gemmer sig inde i mig, er ligefrem gået hen og blevet helt misundelig. Det her er uden sammenligning den sejeste rejsetaske jeg er stødt på. Der er til timers underholdning og alle mulige forskellige ting at lave. Den er målrettet til børn i fire års alderen, men Rosa-Lia på 2 år kan sagtens være med.dsc_1379

dsc_1387

Så står du også og skal på ferie, om det er med bil, fly eller noget helt tredje, så får i her det bedste rejsetip, når man rejser med børn!

Hvis det overhovedet er muligt, glæder jeg mig nu endnu mere til ferie. De to bavianer ved ikke hvad der er i vente endnu, men det finder de ud af på flyet. 😉

Rejsefeber og bedste hilsner fra

underskrift

DanishEnglish