“How is it going so far”? / Nytårsforsæt!

img_20180108_092129Første uge af 2018 er nu gået. Der kan man vist tale om at tiden går hurtigt hva´! 😉

Mit år er skudt godt igang! Jeg er fyldt med energi, trods usammenhængen søvn hver eneste nat. Sådan har det været de sidste fire år, -det er en af glæderne ved at få børn, i hvert fald i vores tilfælde. Men om jeg ville være det foruden? -ALDRIG! ♥  Det er en del af mit liv som mor, og det minder mig blot om at livet leves altid og hele tiden. I nat omkring kl.01, skulle vi blandt andet lede efter sutter, rede seng og så kunne vi jo også ligeså godt synge endnu en godnat sang, når nu vi alligevel havde været vågne! 😉

Jeg kan godt være træt, selvfølgelig kan jeg det, jeg er desværre ikke født med udsædvanlige kræfter i den forbindelse (selvom det kunne have været rart). Men selvom jeg er træt er jeg stadig fyldt men energi. Usædvanlige kræfter har jeg nok heller ikke i andre henseender, men jeg ved at jeg besidder en hel særlig evne til at opfylde de drømme og mål jeg sætter mig. Jeg forestiller mig at det har noget med stædighed og slid at gøre. 🙂

Jeg har så meget jeg gerne vil nå, gøre og opnå i dette år, men som vi jo alle ved, kommer intet af sig selv. For mig bliver det et år hvor der skal arbejdes, læres og ikke mindst leves. Jeg kunne også godt tænke mig at ændre på nogle ting.

Nytår er synonym for en ny start. Jeg har derfor også tænkt lidt i nytårsforsæt, for jeg har tænkt mig at gøre mit 2018 endnu bedre end 2017, selvom det nu også var ret godt.

1.Jeg skal blive bedre til at være i nuet. Det skal være ærlig snak! Og nogle gange kan det godt irritere mig at aftenputningen trækker ud. Jeg har mange gange en plan for ting jeg skal få gjort når der er kommet ro i lejren, og hvis jeg så hele tiden bliver kaldt ind, bliver jeg helt utålmodig og også lidt irriteret over tiden som bare går, når nu jeg havde andre ting på min liste. Jeg VED at jeg vil komme til at savne det den dag, der ikke er nogen der kommer til at kalde på mig mere. Og når alt kommer til alt, så er der jo ikke noget der er vigtigere end at kysse, kramme og passe på mine børn når de har brug for mig.

2.Jeg vil være endnu sundere og endnu stærkere. Dette er egentlig blot en forlængelse af mit mål fra sidste år, for den var også på listen dér. Jeg har bestemt forbedret mig, men jeg er ikke færdig med at forbedre mig endnu.

3.Bevare fantasien. Jeg har altid følt at der levede en lille Peter Pan dybt inde i mig. At fantasien kunne løfte mig, hvis jeg sad lidt fast et sted. Fantasi og historie fylder i det hele taget meget for mig. Jeg er god til at indleve mig og jeg har altid elsket det, og følt det meget særligt. Men Romeo har taget mig på fersk gerning et par gange den seneste tid, hvor jeg simpelthen ikke har kunne komme på noget at fortælle eller forklare. Jeg tror egentlig det hænger lidt sammen med det første jeg nævnte. Det der med at bevare fokus til det man er igang med, og bare være lige dér hvor man er, i stedet for at søge efter det næste. Fantasi gør livet sjovt for børn og det gør det også for mig. Derfor er det noget jeg altid vil og må gøre mig umage med!

Det her er de tre overordnede ting, jeg har tænkt mig at give ekstra fokus i dette nye år. Udover det, er jeg ret sikker på det bliver endnu et helt fantastisk år. Jeg har mange ting i vente og som jeg siger, så er det bedste startskud god energi, og den kan man sagtens (op)lade sig selv med!♥

Og hvis man må have lov til at være sådan lidt Oprah Winfrey agtig, og komme med en lille tale eller måske nærmere peptalk. Så er det altså kun DIG der kan gøre dig lykkelig og i stand til at leve det liv DU drømmer om. Det handler om at turde satse, om at tro på det og ikke mindst, om drømme og så gøre det! Vi har kun ét liv, MEN det er aldrig for sent!

Hvis du er nysgerrig så siger min veninde Beyoncé resten i videoen herunder!

GODT NYT ÅR TIL JER ALLE!♥

De bedste hilsner

underskrift

DanishEnglish