Glimt fra vores jul og så venter en STOR dag imorgen!

dsc_0185♥♥♥

Sikke en jul, og så er det allerede overstået. Jeg håber i alle har haft en dejlig aften i selskab med dem i holder af. Vi holdt jul for begge vores familier, noget vi har gjort i flere år nu efterhånden, og det er bare så hyggeligt! Et værre gaveræs, men ungerne er vilde med det og så er vi også! 🙂

Imorgen er en stor dag, Romeo fylder 4 år og det betyder huset fuld af gæster! Vi har et temmelig sejt fødselsdagstema, og det glæder jeg mig til at vise jer meget mere af! Der er ikke sparet på pynt og gear lad mig sige det sådan. Selvom Romeo selv har valgt temaet, så ved jeg han bliver ellevild og overrasket imorgen, når han vågner og det hele er pyntet op og klar til ham.

Tænk engang 4 år er der gået allerede. Jeg husker slet ikke min hverdag uden ham. Den har med garanti på ingen måder kunne måle sig med den hverdag vi har sammen idag! Hvor jeg dog elsker at være mor til det lille kloge, sjove og smukke menneske! ♥

Her kommer lidt glimt fra vores dag og aften igår:)dsc_0072  dsc_0205dsc_0119 dsc_0138  -når man får bank af svigerfar under madlavningen! ;)-

dsc_0170 -Disneys juleshow! OF COURSE! Mens vi venter..♥

dsc_0270dsc_0228 dsc_0230 dsc_0238 ♥♥♥dsc_0268

De allerbedste hilsner

DanishEnglish