Glædelig jul til jer alle :)

dsc_0052

Glædelig 23. december og lille juleaften. ♥

De allersidste ting mangler nu at blive gjort, og inden længe er vi helt i mål. Vi har pyntet vores julekager idag og nu er det kun julekonfekten der er tilbage på listen. Med hensyn til konfekten, skal jeg prøve lidt nye opskrifter i år, jeg kan allerede smage herlighederne i mine tanker! Mmm. 😉

Michael Bublé synger julesange i baggrunden og de små lægger sidste hånd på deres julegaver! 😉 Ja jeg forsøger jo at skrive en lille julehilsen til alle jer, som følger mig og læser med her, både dagligt eller blot engang imellem. Jeg har sagt det før, men nu siger jeg det igen! -Jeg er så glad for at få lov at inspirere så mange af jer, og alle de søde beskeder jeg så ofte får, gør mig så glad indeni!

Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og håber jeres inderste ønsker må blive opfyldt! ♥

Om ikke længe vil jeg sætte mig tilbage i sofaen med en dejlig varm kop gløgg. Vente på årets dejligste dag, som er imorgen, og så vil jeg nyde en hyggelig julefilm sammen med min helt egen familie!

dsc_0040 dsc_0043 dsc_0053 dsc_0058   dsc_0066dsc_0063

Glædelig jul fra mig til jer!

De allerbedste hilsner

DanishEnglish