Vi nærmer os! / Julehygge og gaveindpakning

julehygge gaveindpakning jule

I samarbejde med Panduro Hobby.

Så er der kun 2 dage tilbage. Alle julegaver er i hus, så nu står den på julehygge og det betyder blandt andet gaveindpakning!♥

Når man har mindre børn, så tælles der ned. Åh, dagene kan føles så uendelige lange, men hver dag er et skridt tættere på, og nu er vi ved at være der! Nu skal vi kun sove to gange mere, inden det bliver dén ene dag vi har ventet på hele året.

Sidste år fik jeg lidt en åbenbaring, ved at se den glæde og spænding som julen den skabte. Jeg er noget af en julekugle mig selv, så det er ikke svært for mig at mærke magien, men den begejstring der lyser ud af de små øjne, er mere end fantastisk at være vidne til. Hvis man tvivler på julemagi og alt det andet, så er det bare at se ind i sådan et par øjne. Det syn og den følelse bliver ikke mere ægte! ♥

Selvom jeg ikke har nået alt på mine jule-to-do liste, så er der absolut ingen julestress at opspore her hos mig. De sidste dage står udelukkende på julehygge, kærlighed, lidt mere julebag og så et par julefilm, det sidste selvfølgelig med en kop varm kakao i hånden. Det bliver faktisk ikke rigtig bedre!

De sidste gaver skal nu pakkes ind og så er der jo blot tilbage at vågne op til lillejuleaften imorgen! 🙂 Al min gaveindpakning og grej er fra Panduro Hobby. 

jul gaveindpakning julehyggejul gaveindpakning jul gaveindpakning gaver julehygge gaveindpakning klejner-Ingen jul uden klejner ;)-

God aften til jer alle og rigtig glædelig jul!♥

De bedste hilsner

DanishEnglish