Julestemning i Tivoli / 5 dage tilbage!

julestemning tivoli kærlighed

Igår var vi på den obligatoriske juletur til Tivoli. Er man ikke i julestemning, så klares det altså ved at slå et smut forbi her.

I år har jeg været forbi en del julemarkeder. Jeg har både besøgt nogle i tyskland og nogle i London og jeg må bare sige, at intet kan slå vores egen jul i Tivoli. Ihh altså hvor er her bare hyggeligt!

Vi slog faktisk også vejen forbi den nye madstad, som forbinder tivoli og vejen ved hovedindgangen til hovedbanegården. Oppe på tredje etage kan man få sushi, og her har man den fineste udsigt over Tivoli. Virkelig smukt og hyggeligt syn.

Og så er der bare 5 dage til jul. Jeg har stadig en masse ting jeg mangler, MEN vi når det nok. 🙂 Nu må jeg i hvert fald afsted og få styr på den sidste (og sværeste) julegave.

julestemning tivoli udsigtjulestemning tivoli indgangjulestemning tivoli jul1julestemning tivoli juljulestemning tivoli gufjulestemning tivoli æbleskiver lea hvidt julestemning tivoli nimbjulestemning tivoli kysjulestemning tivoli julekuglerjulestemning tivoli veteranjulestemning tivoli lys julestemning tivolijulestemning tivoli kærlighed1♥♥♥

Glade julehilsner

DanishEnglish