Den fineste pynt til væggen! / Perfekt gaveidé!

DSC_5050

I samarbejde med Mette Lyck.

Leder du efter en personlig gave at give, eller kunne du godt tænke dig et smukt minde til dig selv, så har jeg her den perfekte løsning.

En billedvæg, en billedbog eller blot et fint billede i ramme, kan være noget af det smukkeste og mest betydningsfulde du kan eje. I hvert fald hvis det er med billeder af dem du har kær. Det kan gøres må mange måder, men hvert eneste billede vil have sin egen fortælling. Derfor elsker jeg personlige billedserier og portrætter og vi har mange af den slags i vores hjem. ♥

I vores stue har vi (i lidt for lang tid) haft en billedvæg, som jeg egentlig aldrig har været tilfreds med. Jeg har godt nok selv lavet den, men det var ikke helt blevet som jeg havde forestillet mig! MEN, det er det nu! Resultatet er en enkel med hel ufattelig smuk billedeserie af de to allervigtigeste i vores liv, vores børn. Jeg valgte lidt færre billeder end først tænkt, men til gengæld i en større størrelse, og jeg er så glad for hvordan det er blevet! I kan se et lille sneak peak her ovenover. Jeg kigger nu dagligt på denne væg og hver eneste gang bliver jeg helt varm om hjertet! ♥

Fotokreditten skal Mette Lyck selvfølgelig have! Jeg har  brugt hende i flere sammenhænge efterhånden, og hver eneste gang er jeg simpelthen blevet så imponeret over hendes arbejde. Mette selv har også mange ideer! -Så ønsker man noget smukt og personligt, men samtidig ikke er helt klar over hvad og hvordan, så er der altså hjælp at hente!

Måske er der også lidt inspiration at hente i billederne herunder. Her er nogle andre typer familieportrætter som Mette har lavet. Du kan også se mere på hendes hjemmeside lige HER!

Mette og jeg har lavet en kampagne til jer, hvor man med koden Lea17, får 695kr. i rabat, hvilket svarer til en almindelig fotografering. På den måde skal du faktisk kun betale for de valgte billeder. 

Denne rabatkode kan bruges til og med 31 marts 2018. 

Dette kunne blive den mest personlige julegave under træet i år. Uanset om det er noget du vil give til dig selv eller en anden, så er jeg ret sikker på den ikke slår fejl! 🙂

 

Det var alt for nu. Glædelig jul til jer alle:)

De bedste hilsner

 

 

 

DanishEnglish