Stemning fra en dejlig weekend! / Julebag og julehygge

julehygge julebag kærlighed

Sponsoreret af Panduro Hobby.

Det er mandag igen og min uge står på en masse spændende arbejde! MEN, weekenden stod på julehygge, julebag og ikke mindst juletræ. ♥

Vi har hygget hele weekenden og der er endnu engang blevet bagt til den helt store guldmedalje. Vi nåede dog kun at lave brunkager, men det er også så hyggeligt med alle de fine udstikkere. Jeg har aldrig lavet klejner før, men det er altså på min to-do denne jul, og jeg håber jeg når det. Er der mon nogen der ligger inde med en helt vild god opskrift?:)

Det er ret vildt at tænke på at vi næsten er halvvejs gennem julen allerede. Den her måned går bare ALT for hurtigt! Det er lidt mærkeligt når de næste par måneder er så ufatteligt lange (og kolde)! 😉

Alle mine udstikkere er fra Panduro Hobby, men nogle af dem er nogle år gamle. De store (blandt andet kagemanden) er fra i år, og den er noget af et hit skulle jeg hilse og sige;) -Dem er der flere forskellige motiver af. julebag julehygge brunkagejulebag brunkager julehygge julehygge julebag brunkager  julehygge julebag kagemand julehygge julebag rosa-liajulebag julehygge lea hvidt julebag julehygge julebluse julebag julehygge bagning julebag julehygge kærlighed

Glædelig jul til jer alle herfra♥

De bedste hilsner

DanishEnglish