2. Søndag i advent / Adventskonkurrence!

 

Sponsoreret af GHD.

Glædelig 2. Søndag i advent. Sikke dog julen nærmer sig med hastige skridt! ♥

Det betyder også at vi er lige midt i julefrokost/fest sæsonen, og denne uges konkurrence hjælper dig godt på vej mod det perfekte look til anledningen! Det er nemlig det nye Platinum® nocturne styler gavesæt, plus en uundværlig Heat protecter Spray der er på højkant.

De fleste ved at det ikke kun handler om selve stylingen når vi taler lækkert hår. Det handler mindst ligeså meget om de produkter og remedier vi bruger. Det som gør GHD så unik er, at deres stylere konstant ligger på 185 grader og ikke kan blive højere. Derfor er de super skånsomme mod håret, og med en kombination af en Heat protecter Spray og en Platinum® nocturne styler, betyder det også at der er 50% mindre ødelæggelse af håret, hvilket jo er en rigtig vigtig faktor for at bibeholde flot og stærkt hår. 

ghd heat protecter 2.søndag i adventghd nocturne 2.søndag i advent

For at deltage i konkurrencen om dette lækre stylingsæt fra GHD, skal du klikke ind på min Instagram profil @leahvidt og under opslaget tagge en ven eller veninde, som du synes skal have en ekstra julegave.

Vinderen bliver fundet på Torsdag og offentliggøres på Instagram.

Glædelig 2. Søndag i advent! ♥

De bedste hilsner