Julet bananpandekager for børn

diy jul pandekager rensdyrÅhh den søde juletid! ♥ Hvis vi mixer den med lækre hjemmelavet bananpandekager, så ser det således ud! Et lille julet rensdyr med nissehue. -Så er der serveret!;)

Jeg elsker at overraske børnene med små ting som dette, og den glæde og begejstring det skaber, er det hele værd og mere til! Jeg har flere gange leget med de her bananpandekager, de er perfekte til formålet og kun fantasien sætter grænser.

I denne omgang var det altså Rudolf med nissehue det blev til. Den fik top karakter hos de to bavianer, og jeg blev dermed Dagens Mor! Jeg tror snart jeg går for års titlen! 😉 ha ha

Hvis du iøvrigt går og tænker på at lave en lidt sundere snack eller dessert her til weekenden, så er det også de her pandekager du skal lave. De er uden sukker, lavet på bananer og så er de rige på proteiner fra øko æg, så bliver det jo faktisk ikke bedre;)

Opskriften kan du finde i et af mine tidligere indlæg lige Her!    jul diy pandekager rensdyr

Velbekomme og rigtig glædelig jul♥

De bedste hilsner

DanishEnglish