Julegaven til manden der har alt! / Winefamly

winefamily julegave lea hvidt

Sponsoreret af Winefamily. 

Vi er lige midt i julegavehandlen, og der er sikkert flere som jeg, der har lidt svært ved at finde ud af hvad der skal ligge under træet, til mændende i vores liv.

En sikker vinder er rigtig mange gange en god flaske vin, det er det i hvert fald i min familie, og den gave kan man nu gøre lige en tand federe end normalt!

Det jeg taler om hedder Winefamly.com

Forestil dig, at du kan købe vin direkte fra vinbonden og få den sendt hjem til din hoveddør til kostpris! Forestil dig dernæst at få råd og vejledning med fokus på vinen og ikke på uigennemskuelige tilbud og rabatter. Velkommen til Winefamly – Danmarks største vinklub.

Du betaler 75,- pr. måned og kan til dermed købe vin, spiritus, kaffe og økologiske specialiteter til kostpris – det betyder, at du sparer 30-70% i forhold til selv de bedste tilbud, så uanset dit forbrug, er der store besparelser. Du får leveret direkte hjem til din dør – gratis fra dag til dag. Prøv f.eks. helt gratis i 14 dage om Winefamly er noget for dig.

winefamily julegave til manden

I anledningen af den søde juletid har Winefamly lavet tre forskellige julegavepakker.

Pakke 1: To flasker af en af de mest populære vine hos Winefamly. Pris 200kr, normalpris 503kr. +3 måneders medlemsskab.

Pakke 2: En flaske Geranium Gin. -udnævnt til en af verdens bedste. Pris 300kr, normalpris 474kr. +3 måneders medlemsskab.

Pakke 3: En flaske El Dorado 12 års Rom. Har vundet 7 guldmedaljer. Pris 300kr, normalpris 490kr. +3 måneders medlemsskab.

Du kan bestille alle tre pakker via dette link Her! Det kræver blot tre nemme trin; Vælg din pakke, indtast adresse/modtager, bestil inden 12 dage og så leveres pakken dagen efter indpakket. og altid fri levering.

winefamily julegave

Hvad du iøvrigt får som medlem hos Winefamly, kan du få et overblik over her nedenfor.

Fordelene ved at have medlemsskab hos Winefamly: 

Spar 30-70%

I Winefamly sparer du 30-70% i forhold til selv de bedste tilbud. Uanset dit forbrug, er der store besparelser.

Gratis levering

Du får vin leveret lige til din hoveddør eller til GLS Pakkeshop. Vi leverer fra dag til dag, og det er selvfølgelig gratis.

Invitation til medlemsarrangementer

Når du er med i Winefamly, inviterer vi dig løbende til arrangementer med mad og vin i centrum.

Vininspiration og opskrifter med vinforslag

Hos Winefamly gør vi alt vi kan, for at hjælpe dig med at finde den rigtige vin, og du får lækre opskrifter fra Thomas Herman med vinforslag.

14 dages gratis intromedlemskab

De første 14 dage er gratis, så du kan prøve, om Winefamly er noget for dig.

 

Rigtig god weekend til jer alle

De bedste hilsner

 

DanishEnglish