2. del af EinSmuttur til Tyskland / Kæmpe galleri!

julepynt romantikke hotel kiel kaufmann einsmuttur leaSponsoreret af Tysk Turist Information.

Så er jeg klar med anden og sidste del af vores tur til Nordtyskland, også kaldet EinSmuttur.

Vi havde en skøn tur til en masse steder jeg ikke har besøgt før, vi var omringet af den hyggeligeste julestemning hvor end vi kom, så det var helt bestemt en rigtig god måde at skyde julen igang på i år. Vi har været rundt fra torsdag til søndag, i fire forskellige områder og boet på tre forskellige hoteller. Hvis du ikke har læst første del, kan du læse den via dette Link! Og ellers vil jeg  fortsætte turen her.

Næste stop; julemarked i Kiel og Romantik Hotel Kieler Kaufmann.

Fredag aften gik turen til Kiel, her besøgte vi et rigtig fint og fyldt julemarked. Ingen julemarked uden enten Glühwein eller anden varm juledrik, så jeg tog en White Winter Apfel. Ved de her steder er der virkelig julestemning, derfor er det stedet man skal bevæge sig til, hvis man ikke rigtig har følelsen endnu. Det er simpelthen så hyggeligt! Vi fik også smagt tysklands svar på æbelskiver, nemlig Quarkbällchen. De kan også varmt anbefales, gerne toppet med lidt nutella, mums! 😉

Efter en lang men hyggelig dag endte vi på hotellet, Romantik Hotel Kieler Kaufmann. Et helt vildt flot og lækkert hotel. Ikke det største af slagsen, men det byder på alt hvad man kunne få brug for. Lækre og store værelser, udsigt til den hyggelige have, spaområde og en fænomenal restaurant. Vi havde fået booket bord her og efter en lang dag udendørs, var vi så klar på en lækker middag, og det må man sige vi fik! Vi endte med at gå ombord i tre retter. Jeg valgte en gedeostsalat til forret, ALDRIG har jeg fået en der smagte så godt! Wauw, bare den er værd at tage tilbage for. Ligeså var de andre retter! Altså en restaurant i topklasse og med den hyggeligeste atmosfære. De havde også pyntet helt fantastisk og fint op til jul, at de kalder dette hotel for Romantik Hotel, er helt og aldeles på sin plads.♥

julemarked kiel julepynt lyseinsmuttur julemarked kiel einsmuttur julemarked lys julemarked kiel varm kopeinsmuttur kiel apfel winter Einsmuttur kiel julemarked gufjulemarked kiel quarkbolchen

♥♥♥

julepynt romantikke hotel kiel kaufmann einsmuttur foto julepynt romantikke hotel kiel kaufmann einsmuttur romantikhotel kieler-Når man er væk hjemmefra, så er det absolut fantastisk at facetime er opfundet!♥-einsmuttur romantikhotel kieler kaufmanneinsmuttur kiel middag romatikke hotel juleinsmuttur kiel middag menu einsmuttur kiel middag forret einsmuttur kiel middag forret suppeeinsmuttur kiel middag foto-..Og “behind the scenes” ;), jeg ELSKER mit job!-einsmuttur kiel middag romatikke hoteleinsmuttur kiel middag dessert einsmuttur kiel middag dessert1einsmuttur kiel middag julepynt

♥♥♥

Eutin, Eutin Slot, Timmendorfer Strand og Lifestyle Hotel Seehuus.

Lørdag formiddag startede i Eutin, hvor der var en masse historie på programmet. Det er en ganske særlig lille by, som forsøger (og gør det godt) at holde den gamle ånd i live. Husene og gaderne står stadig som for flere hundrede år tilbage. Og så har de deres slot, som på mange måder indeholder hvad det gjorde dengang, og ikke mindst den fine have, som rummer mange bevarede historier og traditioner.

Min favorit fortælling er fra slotshaven. Her plantede den gamle hertug en allé, som skulle udgøre rammerne for den sidste del af hans elskede rideturer, nemlig fuld galop ned gennem stien. På den måde kunne hestene brænde den sidste energi af, inden det var tilbage i stalden. Men den her allé er helt særlig. Fordi for enden af denne står en smuk statue, som symbol på en ret fin filosofisk tankegang, hvis du spørger mig. Når man står og kigger på statuen fra starten af allén, ser det ud som om at statuen af kvinden, står dér for enden og venter. Men det gør den slet ikke. Hun står nemlig på den anden side af bredden, men dette kan ikke ses før man når frem. Derfor er dette sceneri sat op således, for at minde om at Den direkte vej i livet ikke altid er den rigtige vej, at det ikke altid er den som fører dig til målet. En filosofi som for mig bestemt giver mening, og som jeg derfor gerne vil dele med jer! 

Et af værelserne på slottet er lavet om til en fin lille restaurant. Her spiste vi frokost inden vi besøgte den lille café, hvor slotsmalerens blev født. Et gammelt hus som også er bevaret, og nu lavet om til café til minde om Mr. Weber.

einsmuttur eutin by einsmuttur eutin bydel einsmuttur slot eutin eutin einsmuttur hertugindeeutin æbletræer einsmuttureutin einsmuttur slotshave statue alle-Den smukke allé med statuen- eutin slotshave alleeutin slot frokost einsmuttureinsmuttur eutin weber cafe-Weber Café, med de lækreste kager;)-

♥♥♥

..Og så til slut, Timmendorfer strand og Lifestyle Hotel Seehuus. Det her sted må vore STEDET om sommeren. Her finder du nemlig den længste og lækreste strand. Her er flere store strandhoteller og selvom det regner og er vinter, så er det ikke svært at føle den stemning sommeren vil bringe, når den tid kommer.

Lifestyle Hotel Seehuus er endnu et lækkert hotel, med den smukkeste udsigt og fineste indretning. Man kommer ind i en kæmpestor hall, hvor du finder flere loungeområder, pejsen er tændt og enkel men fin julepynt byder dig velkommen. Her får man lyst til at slappe af og bare nyde livet. Der mangler absolut ingenting, spa området som er åben fra morgen til sen aften, og en stor restaurant, som vi desværre kun fik oplevet til morgenmad, og det var bestemt ingen skam. Altså med andre ord, endnu et sted der er værd at besøge.

einsmuttur timmendorfer strand julemarkedeinsmuttur seehuus lifestyle hotel einsmuttur seehuus hotel jul einsmuttur seehuus hotel einsmuttur timmendorfer strand hotel

Det var et langt med ærligt indlæg fra en noget så fin forlænget weekend i Tyskland. Her har i mine anbefalinger, og der er bestemt steder her, til min ønskeliste som jeg gerne vil opleve igen. 🙂

De allerbedste hilsner

DanishEnglish