Årets julegave til familien er i hus!

disney on ice mickey og minie

Sponsoreret af Disney On Ice.

Det er ingen hemmelighed at vi elsker Disney herhjemme.

I mine øjne kan man umuligt blive for gammel til hele dette univers og i år, nej faktiske rettere i starten af næste år, får vi alle fire lov til at opleve det så livagtigt, som overhovedet muligt. Vi skal ind og se Disney On Ice, når det igen kommer til Danmark d. d. 14. – 18. februar 2018, og jeg glæder mig som et lille barn. 😉

Vi har ikke fortalt det til børnene endnu, men jeg ved de bliver ellevilde begge to. Vi elsker Disney film og ikke mindst alle figurerne, så jeg ved vi har en kæmpe oplevelse i vente. Jeg har de sidste år gået og vente på, at de ville blive store nok til at se dette show, og nu er tiden endelig kommet. ♥disney on ice biler disney on ice bumle disney on ice frost2 disney on ice frost1 disney on ice frost disney on ice disney on ice toy story disney on ice den lille havfrueTil dem der ikke rigtig ved hvad Disney On Ice egentlig er, kan jeg fortælle at det er et fortryllende show, hvor man kan opleve både ikoniske figurer fra Toy Story og Den Lille Havfrue, men også nyere favoritfigurer fra Biler og Frost. Disney On Ice er kun i Danmark i 4 dage (København, Forum, d. 14. – 15. februar og Herning, Boxen, d. 17. – 18. februar 2018.). I år var der rekordsalg, med mere end 56.000 solgte billetter, så det siger vist nok lidt om, hvor populært dette show er. Derfor skal man altså ikke vente for længe med at bestille sin billet. Billetter til showet kan købes via dette link HER!

I det nye show som kommer til Danmark i februar, tager Disney On Ice publikum med ind i fortryllende verdener, og showet indeholder blandt andet de bedste øjeblikke fra storsucceserne Disney’s Den Lille Havfrue, Disney•Pixars Toy Story 3 og Disney’s Frost.

Som jeg nævnte tidligere og som det kan ses på billederne, bliver Disney ikke mere ægte og livagtigt end dette. Nøj hvor bliver det svært at vente til februar! 😉

disney jul børnehøjde chip Glædelig jul og magiske Disney hilsner ♥

Fra

DanishEnglish