Glædelig jul! / Så starter møllen igen!…

Jul-I-Frugiland

Juhuuu, det er jul!! ♥

Tænk engang vi er her igen, lige nu synes jeg faktisk det er ret lang tid siden sidst. Men der er sandelig også sket en hel del. I forhold til sidste jul har jeg nu to kiddos, der taler om nisser, julemand og julegaver. Der bliver kæmpet om kageudstikkerne når der skal bages julekager og forventningerne til julemanden er altså nu i år, dobbelt så store! Jeg er simpelthen VILD det! ♥

Det er jo også idag at den første låge i diverse julekalendre skal åbnes, og dét kan være omdrejningspunktet for en ophidset debat. Jeg er stadig af min helt klare overbevisning og ikke mindst holdning til dette emne, at ét bestemt valg er bedre end alle de andre. Men det er ikke engang det vigtigeste..

Jeg har valgt at skrive om netop dette i min klumme i BT idag. Måske i bund og grund fordi jeg er lidt forarget over den modstander man møder. Du kan finde min klumme via dette Link!

Der allerbedste hilsner

4 kommentarer

 • Tina KH

  Ej en dejlig kalender:-)
  Det tror jeg bestemt mange børn vil elske.
  Glædelig 2.december til du og dine.

 • Eva

  Jeg synes i din klumme du selv Mommy shamer en smule, når du kommenterer på når man vælger netop at give sukker mm.

  Havde du holdt dig til at alle havde hver deres valg – var det fedt.. men du bevæger dig desværre ind over den fine grænse og shamer selv “de andre”
  Øv

 • Maia

  Jamen kære Lea, syntes det lyder ganske font at i som familie har valgt netop denne form for julekalender. ☺️
  Men stiller mig lidt uforstående overfor at du skriver der er mange der ytrer sig “negativt” over netop jeres valg. Men samtidig skriver du at de mødre der vælger noget andet, nemlig at give disse chokoladejulekalendrer osv. Ikke tænker på deres børn ve og vel fordi der står “kan give børn indlæringsvanskligheder osv”.
  Men så er du jo heller ikke bedre end de forældre der peger fingre af dig/jer.
  Syntes der skal være plads til alle slags forældre på dette område. Der skal ikke peges fingre af nogen hverken om de vælge den sunde form eller usunde.
  Bare lige en tanke herfra. Rigtig glædelig jul til dig og dine kære??

 • Mia

  Øv, hvor kender jeg det alt for godt.
  Min søn på 3 år har selv valgt hans julekalender som også består af tørret frugt og hvis jeg en gang til skal høre sætningen “ej hvor synd at han ikke får chokolade” tror jeg muligvis jeg bliver sindsyg.
  Storesøster på 7 har valgt chokolade julekalender og når de hver morgen åbner deres kalender er der ingen sure miner eller jalousi over noget som helst. Højst lidt ondt af lærerne og pædagogerne der skal håndtere Børn på sukkertrip fra morgenstunden ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

DanishEnglish