EinSmuttur! / Første del af vores getaway til Tyskland.

einsmuttur tyskland første halvdelSponsoreret af Tysk Turist Information.

Vi er midt i vores getaway til Tyskland, også kaldet EinSmuttur, som er den kampagne, jeg med mine oplevelser, vil fortælle jer om.

Halvdelen af turen er nu gået og vi har indtil oplevet og set en masse smukt og hyggeligt. Vi tog afsted torsdag formiddag, hvor vi kørte mod Ostsee Resort Damp. Et stort hotel, som virkelig forstår at pynte op til jul. Så mange fine juledekorationer over det hele. ♥ På hotellet ventede os en tur i deres meget smukke spa område og en full body massage til os hver. Helt fantastisk efter en lang køretur. Jeg blev dog lige en smule overrasket, da vi sad og spiste frokost i sauna områdets cafe og en splitternøgen mand slentrede forbi. Der var min kyllingesalat altså tæt på at komme galt i halsen. Den var lige glippet for mig, at vi havde bevæget os ind i nøgenzonen. :-/ Upsedasse! Men det var en flot salat vi fik os det må jeg sige, den blev nøje studeret herefter. 😉

Vi sluttede aftenen af med en helt og aldeles overdådig Candlelight Dinner. Hele otte retter, hvis man tæller de to appetizers med! Ej at forglemme en fremragende vinmenu som var nøje udvalgt til hver ret. Det var virkelig lækkert, overraskende og helt i top!

Det blev enden på en meget fin første dag. Det her er et sted man også er nødt til at besøge om sommeren. Hotellet ligger helt ude til stranden, en meget meget fin strand med masser af plads, og her finder man den sejeste strandbar BarBados, jeg tror der er rigtig god stemning her når solen skinner.  🙂 

einsmuttur ostseedamp hoteleinsmuttur damp hotel einsmuttur spa bluelagooneinsmuttur varmtvandspool einsmuttur spaområde hoteleinsmuttur spaområde einsmuttur spahotel ostseeeinsmuttur spa standeinsmuttur spa strandbar einsmuttur tyskland ostseedamp madcollage

♦♦♦

Næste stop, Designer Outlet Neumünster.

Jeg må indrømme at jeg aldrig havde hørt om dette outlet før denne tur. Men det er en STOR fejl! Der er heldigvis mange andre danskere som har fundet frem til det, for mange af de besøgende her er faktisk fra Danmark. Måske fordi det i virkeligheden ikke ligger særlig langt væk fra grænsen, og i forhold til de priser vi kender derhjemme, er der altså virkelig noget at komme efter her.

Designer Outlet Neumünster er en del af en kæde, hvis man kan kalde det det. Der ligger nemlig flere af disse rundt i verden. Det er et Designer Outlet med mange designer butikker, hvor man finder alt fra Gucci, til Lindt chokolade, til Nike og Ralph Lauren Children. Der er noget for alle, og butikkerne bugner af de fedeste varer. Dette sted er virkelig et besøg værd og helt genialt sted at shoppe julegaver.

Du kan nyde en kaffe (eller varm chokolade ;)) fra Starbucks, mens du shopper rundt og så kan du jo også prøve (måske) verdens største Pizza. Det gjorde vi i hvert fald og det var ingen skam! 😉 Lidt julegaver er nu i hus og næste stop er Romantik Hotel Kieler Kaufmann og julemarked i Kiel.

designer outlet einsmuttur indgang designer outlet einsmuttur butikkerdesigner outlet einsmuttur juledecodesigner outlet einsmuttur pizzadesigner outlet einsmuttur indgang juletræ

Det var alt for nu, men jeg har meget mere at vise og fortælle:)

God weekend♥

De bedste hilsner

 

DanishEnglish