Gaveindpakning og et lille trist hjerte!

nisse gaver julJeg startede igår aftes med at pakke de første julegaver ind fra nissen. Vi har jo en lille nisse boende, og det er planen at han skal lægge en lille pakke i julesokkerne hver dag. Egentlig havde jeg tænkt at vi i år både skulle have besøg af en drillenisse med ballade og en sød nisse med pakker. På den måde ville der ikke være gaver hver dag, men i stedet tossede drillerier, som man kan grine af nogle dage. Jeg tror nu alligevel, at de stadig er en tand for små til at kunne forstå forskellen. Og det sjove går jo af, hvis de skulle blive vildt skuffet over at nissen ikke har lagt gave, men derimod lavet ballade. Tænk også hvis de derfor så ville blive lidt sure på nissen og dermed ikke føle hele den der magi, som de nu føler omkring alt det her nissehalløj. Ej den risiko tør jeg simpelthen ikke løbe! 😉 -Jeg tror vi må gemme det til næste år. Hehe..jul indpakning gaver nisse

Imorgen er det første december og jeg må indrømme at mit hjerte er lidt trist over ikke at være sammen med børnene. Jeg ved at de på ingen måder har det på samme måde. De hygger med mormor og morfar og har derfor slet ikke os i tankerne. Alligevel er det dog trist at tænke på, at jeg ikke kan se julekalender med dem de første dage, se spændingen i deres øjne når nissen første gang har lagt en gave i sokken osv.

Men sådan er livet jo engang imellem, man kan ikke være alle vegne på én gang. Vi er til gengæld på vej på kæresteweekend, hvor vi blandt andet skal besøge nogle julemarkeder, og det er jo heller ikke helt skidt.;)

Stay Tuned, der kommer meget mere fra vores “getaway”! ♥

De bedste hilsner

 

DanishEnglish