EinSmuttur til Tyskland! / ..Og nisse fodspor!

ein smuttur tyskland nissen

Sponsoreret af Tysk Turist Information. 

Som i måske læste med om igår, så har vi en nisse herhjemme der er ved at flytte ind! Vi var dog ikke helt sikre på om han virkelig var her, så derfor lagde vi igår aftes mel ud, i håb om at afsløre ham. Imorges fik vi så den glædelige overraskelse der viste, at han virkelig er her! Jeg ved ikke om i kan forestille jer den begejstring vi er overmanet af, men det er rimelig sejt at have en nisse boende, lad mig bare sige det sådan! 😉 ♥nissen jul tyskland nissen fodspor jul

♥♥♥

Om bare to dage er det 1.december og for alvor jul og jeg kan ikke vente med at julehygge hele december måned med mine to små yndlingsmennesker. Men de første juledage bliver dog brugt med min kæreste, for vi tager nemlig imorgen på forlænget kæresteweekend til Tyskland, nærmere betegnet Schleswig-Holstein. Ein Smuttur til forskellige spa-hoteller, julemarkeder og flere andre steder! Vi skal opleve Tyskland fra dets bedste side og jeg er faktisk rigtig spændt!

Vi har et skønt program linet op og vi starter imorgen med at besøge Ostsee Resort Damp. Her skal vi besøge deres lækre spa afdeling. Forkæles med skøn massage, efterfulgt af en hyggelig “candle light dinner” på hotellets restaurant. Selvom det bliver svært at undvære de to bavianer, som jeg iøvrigt aldrig har været så lang tid væk fra :-/, så bliver det også godt med noget voksentid. 🙂

Og tjek så lige hvad der stod og ventede på mig idag, da jeg kom hjem. En fin pakke fra Schleswig-Holstein, Tysklands ægte nord, som også er en del af turen,  med små forskellige ting som forsmag til vores rejse. Det er en temmelig tjekket start på rejsen, hvis du spørger mig. Jeg er spændt på den kommende weekend! Spændt på at se hvad Tyskland har at byde på, specielt her i julen.

ein smuttur tyskland gave ein smuttur gave tyskland

Jeg vil holde jeg opdateret om vores tur og oplevelser og glæder mig til at knipse en masse fine billeder!

Nu vil jeg putte med mine børn hele natten og så glæder jeg mig til en weekend med min kæreste og endnu mere julestemning. 🙂

De allerbedste hilsner

DanishEnglish