Nissen er flyttet ind (måske…)

Kane Nissen julI samarbejde med Panduro Hobby.

Julen er på mange måder den bedste tid på året. Det har jeg altid ment, og efter jeg har fået børn er den tid kun blevet endnu bedre. At den havde så mange fordele havde jeg dog aldrig troet. 😉

Der er mange vidunderlige ting der rimer på børn og jul. Spændingen, øjeblikkene som lyser i øjnene på de små, hyggestunder, kærlighed og ikke mindst troen. Troen på at nisserne holder øje, at nissefar med det store skæg kommer ned gennem skorstenen med en sæk fyldt med gaver, at rensdyr kan flyve osv. osv. Og helt vidunderligt og særligt er det også at børnene i denne ene måned hører ekstra meget efter. I julen har man nemlig den mulighed som forældre, som altså kun eksisterer denne ene måned om året, at ringe til julemanden og fortælle, at han nok ikke behøver komme forbi med gaver alligevel, fordi der bliver lavet for meget ballade. Det gør at man mange gange oplever, at man pludselig har fået små søde englebørn. At der ikke er ballade når det f.eks. er sengetid, ja at ørerne bare lytter den smule bedre end de nogle gange plejer. Jeg kan godt afsløre at vi allerede har kigget efter om nissen nu så med, eller om vi var heldige at han havde travlt med noget andet.. man ved jo aldrig 😉 Lidt strengt er det måske, men det virker! 😉

Og i år er nissen allerede flyttet ind. Eller det tror vi han er, for hans dør er nemlig kommet tilsyne, der står træsko med sne, en lille kane er også parkeret, men vi har dog ikke set ham. Vi har derfor lagt mel ud for at afsløre om han er begyndt at snige sig rundt i hjemmet for at lægge gaver eller lave drillerier, ja hvad han finder på ved man jo aldrig. Vi kender derfor to der er noget spændte på at se om vi finder fodspor i melet imorgen tidlig. Det er virkelig spændende. ♥

Julen er magisk, men det er ikke kun for børn! I hvert fald ikke hvis du spørger mig. Jeg tror jeg elsker julen præcis ligeså højt som børnene gør. Måske det også kan fornemmes;)

jul nissen diy

Alle tingene jeg har brugt er fra Panduro Hobby. Der er ikke nogen guide, blot fri fantasi. ♥ Rigtig glædelig jul til jer alle.

nissen flyttet ind julnissen nissedør julnissen kane diynissen jul egern  nissen træsko diynissen nissehus diy nisse diy kælk kælk diy jul

De allerbedste julehilsner

DanishEnglish