London here we come! / Og så er vinderen fundet!

IMG_3266k

Den der julestemning har ligeså stille sat sig i mig, og jeg er ret sikker på at weekenden kommer til at gøre det sidste!

Imorgen (meget tidligt) tager jeg nemlig sammen med min veninde til London, hvor vi blandt andre ting, skal nyde Londons gader med julestemning og meget mere. Først og fremmest TAK♥ for alle jeres mange og spændende bud og ideer, til hvad vi skal besøge og opleve. Vi har allerede brændt os varme på nogle af tingene, og om muligt glæder jeg mig nu endnu mere!:)

Én ting har dog skuffet os på forhånd! Ligesom jeg netop fik skrevet at vi skulle ind og se hele Harry Potter universet, var ALLE billetter udsolgt. Vi havde kigget på billetter bare en uge forinden, og der var masser af billetter at få, men fordi de nu også har pyntet op til jul på Hogwarts er billetterne flået væk! JA selvfølgelig er de det! -kan man se jeg græder lidt? øv øv øv…

Nå pyt nu med det, så er der jo egentlig blot en grund til at tage til London igen. 😉

♥♥♥

Der er jo også lige en konkurrence der skal afvikles! Den har været populær og det forstår jeg virkelig godt. Mette har lavet flere billeder til os efterhånden og hun er bare så dygtig!

Vinderen af en fotografering med op til 6 personer inkl. 10 stk 13×18 julekort med kuverter og med mulighed for at tilkøbe billeder til væggen ER…………

CAMILLA BLÆSBJERG

Stort Tillykke Camilla! Send mig en mail med kontakt info og så hører du mere:)

Tak til jer andre for deltagelsen! nu står julen jo for døren, så jeg lover endnu flere lækre konkurrencer:)

De bedste hilsner

 

DanishEnglish